Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Stem Frank en Gert naar de finale!

1 september 2023 - ANWB autoredactie genomineerd voor Televizier-Ring Online-Videoserie

Wint de ANWB in oktober de Televizier-Ring voor Beste Online-Videoserie? Autoredacteuren Frank Buma en Gert Wisse zijn met hun wekelijkse autotest genomineerd voor de publieksprijs en jij kunt ze naar de finale stemmen!

De Gouden Televizier Ring is al lang geen op zichzelf staande publieksprijs meer. In het kielzog van de prestigieuze onderscheiding worden nog veel meer prijzen uitgereikt, waaronder de Televizier-Ring voor Beste Online-Videoserie. Namens de ANWB zijn autoredacteuren Frank Buma en Gert Wisse genomineerd met hun wekelijkse autotest.

Het duo behoort al tot de laatste 25 kanshebbers, maar kan nu een finaleplek veilig stellen. Via de website van de Gouden Televizer Ring kun je nog tot dinsdagochtend 19 september op de ANWB autoredactie stemmen. LET OP: de website is zo ingestoken, dat je voor alle zes de categorieën een voorkeur moet uitspreken. Zie je dat niet zitten, gebruik dan de mogelijkheid om rechts onderaan een blanco stem uit te brengen tot je bij het stemformulier komt waarop onze jongens prijken. Wie weet zie je Frank en Gert dan in oktober terug op televisie, tijdens de live-uitzending van het Gouden Televzier Ring Gala!

Vaste waarde op YouTube

Frank Buma en Gert Wisse maken al sinds medio 2000 video's voor de ANWB. In eerste instantie afzonderlijk van elkaar, maar in 2013 kwamen de mannen op dezelfde autoredactie terecht. Inmiddels vormen ze al ruim een decennium een vaste waarde op het eigen YouTube-kanaal van de ANWB, waar je iedere vrijdagmiddag om 17.00 uur terecht kunt voor een autovideo. In hun nieuwste video beantwoordt het tweetal kijkersvragen over zichzelf én de ANWB. Daarbij geven de mannen zichzelf behoorlijk bloot...