Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB.nl voor 3e keer op rij de beste in private lease

13 juli 2020

Na de eerste winst in 2018 en 2019 is de website van de ANWB ook in 2020 het favoriete online oriëntatiekanaal in de zoektocht naar een private leaseauto. Dat blijkt uit onderzoek van digitaal onderzoeksbureau WUA onder 200 consumenten.

Bijna 6 op 10 consumenten kwamen op anwb.nl uit bij hun zoektocht naar een private lease auto. Waar ANWB vorig jaar nog als beste uit de bus kwam met 22% van de stemmen, zou dit jaar maar liefst 49% een voorkeur hebben om een contract af te sluiten via ANWB Private Lease

Aanpak onderzoek

In het WUA Private Lease onderzoek is 200 respondenten gevraagd om met hun smartphone op zoek te gaan naar een private leaseauto. De deelnemers kregen allemaal dezelfde vraag voorgelegd: “Je wilt een privéauto leasen voor jezelf. Ga je oriënteren op een particuliere lease/private leaseauto. Ga zo ver door op de website als je kunt, maar sluit niet daadwerkelijk het leasecontract af.” Bij het oplossen van deze casus zijn de respondenten vrij om via Google of door rechtstreeks het webadres van een aanbieder in te typen op zoek te gaan naar een private leaseauto.

Alles over private lease

Alles wat je moet weten over private lease vind je in ons informatiedossier private lease, maar wil je weten wat het aanbod van de ANWB is? Bekijk dan het assortiment van ANWB Private Lease.

Bron: WUA