Opslag winterbanden - opslag zomerbanden

Monteer je winterbanden, dan ben je automatisch op zoek naar opslag voor je zomerbanden. En uiteraard geldt omgekeerd dat je tijdens de lente- en zomermaanden opslag voor je winterbanden nodig hebt. De ANWB biedt in samenwerking met KwikFit zo'n opslag voor winterbanden en zomerbanden.  


Opslag winterbanden die je niet gebruikt

Een bekend probleem: je hebt een set winterbanden gekocht, maar als je ze niet gebruikt heb je opslagruimte nodig. In de garage of de schuur liggen die banden behoorlijk in de weg. Bijkomend probleem: hoe vervoer je die losse banden? Zou het niet mooi zijn als er ergens een betrouwbare opslag voor zomerbanden en winterbanden zou zijn?

Zo'n opslag voor winterbanden en zomerbanden is er. Koop je via de ANWB winterbanden dan krijg je niet alleen een stevige korting, je kunt ze bovendien laten monteren bij een Kwikfit-filiaal in de buurt. Je laat je zomerbanden dan bij Kwikfit achter. Die past er keurig op tot je in het voorjaar de zomerbanden weer laat monteren. En dan kun je weer gebruik maken van de opslag voor je winterbanden.

Bandentest

Sla je je winter- en zomerbanden wel thuis op? In de ANWB webwinkel koop je voordelig bandenhoezen en een velgenstandaard.

Winterbanden kopen: waar moet je op letten?