Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een bestelbus op maat leasen

Heb je een bestelbus nodig voor je bedrijf? In samenwerking met LeasePlan bieden wij diverse bestelauto’s aan voor een vast bedrag per maand. Het is zelfs mogelijk om de bus te personaliseren en in te richten op maat.

Het personaliseren van een bestelbus

Indien onze standaardbussen niet voldoen aan jouw wensen, dan is het mogelijk om zelf een bestelbus samen te stellen. Dit zijn een aantal van de mogelijkheden:

  • Inrichting naar wens, bijvoorbeeld met een ladeblok of werkbank
  • Belettering/bestickering van je bedrijfslogo aan de buitenkant
  • Een groter laadvermogen of trekgewicht
  • Uitbouw en opbouw, bijvoorbeeld voor een ladder op het dak
  • Aangepaste maatvoering, zodat al jouw gereedschap en spullen in de bus passen

We begrijpen dat elke ondernemer andere wensen heeft. We horen daarom graag waar jij de bus voor nodig hebt en geven advies over wat voor type bus en inrichting bij jouw werkzaamheden past. Laat ons de bus voor je samenstellen, zodat jij je op je werk kunt focussen!

Voor iedere bedrijfswagen keert LeasePlan € 1.500 cashback uit of profiteer van maximaal € 2.000 korting op inbouw of opbouw via LeasePlan. Bedrijfswagens worden volledig rijklaar afgeleverd.

Een elektrische bestelbus leasen

Steeds meer steden stellen milieuzones in, waardoor het straks alleen nog maar mogelijk is om met een elektrische auto de stad in te rijden. Wil jij daar nu al op voorbereid zijn? Overweeg dan om een elektrische bestelbus te leasen. Ook deze bussen kunnen wij voor je personaliseren. Mogelijk kom je in aanmerking voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Hiermee kan je 10% subsidie ontvangen over de prijs van de bestelbus. We controleren bij je aanvraag of het mogelijk is om deze subsidie te ontvangen.

Nu nog niet toe aan een elektrische bestelbus? Alle bedrijfswagens worden bij ons geleverd met de Switch to Electric voorwaarden. Lease nu een diesel bedrijfsbus en stap eenmalig tijdens de contractuur kosteloos over naar een elektrische bedrijfsbus.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Overweeg je om een bestelbus te leasen? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in. We bespreken alle mogelijkheden met je en houden rekening met jouw wensen. Kies je er daarna voor om een bus te leasen? Dan zorgen wij ervoor dat je bus gebruiksklaar en rijklaar geleverd wordt, zodat jij hem meteen kunt gebruiken.

Laat hier je telefoonnummer achter en LeasePlan neemt snel contact met je op.