Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klantverhalen

Lees de klantverhalen van de ANWB Personenhulpverlening.

Meer informatie 

Klantverhalen ANWB Personenhulpverlening

De Alarmcentrale van de ANWB helpt 24 uur per dag/7 dagen per week reizigers die gestrand zijn, waar ook ter wereld. Wij hebben zes bijzondere klantcases over onze hulpverlening uitgewerkt. Deze cases laten zien dat we de verzekerde die in een noodsituatie zit zoveel mogelijk ontzorgen en om de best mogelijke zorg te organiseren. Lees de verhalen van hulpverleners en wat zij deden om het verschil te maken voor de verzekerden op reis.

Helikoptervlucht of grondtransport? 

Het team Personenhulpverlening van de ANWB kreeg een verzoek binnen voor een ambulancevlucht per helikopter. De patiënt had specialistische zorg in het buitenland nodig.

Turkse douane geeft medicijnen niet vrij 

De dochter van een verzekerde belde ons wanhopig op. Haar moeder had medicijnen nodig die haar dochter met een koerier had toegestuurd. De douane in Turkije wilde deze medicijnen echter niet vrijgeven.

Ambulancevlucht uit West-Afrika 

Een verzekerde, verblijvend in West-Afrika, had een medisch probleem dat niet ter plekke op te lossen was. Het team Personenhulpverlening van de ANWB hielp hem.

ANWB Alarmcentrale helpt echtpaar op reis in de VS 

Het echtpaar uit dit klantverhaal besloot om voor de zekerheid een reisverzekering af te sluiten. Deze keuze heeft het paar veel geld en extra stress bespaard.

Bewonderenswaardige samenwerking na een ernstig ongeluk 

Hulpverleners krijgen niet vaak te maken met een ongeluk dat zo ernstig is dat er drie mensen overlijden. Toch gebeurde dit bij de ANWB Alarmcentrale.

Een uitdaging in Iran 

Financiële sancties zorgen voor een extra uitdaging, zoals dit dossier over een patiënt in Iran laat zien. Gelukkig kon de ANWB ook in deze complexe situatie een verschil maken voor de opdrachtgever.