Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De beste pechhulp, altijd dichtbij

  • 900 Wegenwachten altijd dichtbij
  • Dag en nacht hulp bij pech
  • Ook advies bij twijfel
Meer informatie 

Wie bel jij bij autopech?

Belangrijke informatie over jouw Wegenwachtpakket

Binnenkort vervalt de Jongerenkorting op je Wegenwacht Service. Je hebt dan één jaar gebruik gemaakt van de Jongerenkorting. Wil je verzekerd blijven van de vertrouwde pechhulp en het ANWB-lidmaatschap? Dan hoef je verder niks te doen. We zetten jouw lidmaatschap automatisch om.

De beste pechhulp, altijd dichtbij

De Wegenwacht komt dag en nacht. Als je langs de kant van de weg stil staat, maar ook als je band lek is, je sleutels in de auto liggen, eigenlijk voor alle soorten pech. Je kunt daarnaast altijd bellen als je advies nodig hebt, bijvoorbeeld omdat er een lampje brandt op je dashboard en je niet weet wat je moet doen.

Blijf goed voorbereid de weg op gaan met Wegenwacht van de ANWB. Met onze 900 wegenwachten is de beste hulp altijd dichtbij en doen we er alles aan om je auto ter plekke te repareren. Of je nu in je eigen auto, de auto van je ouders, je buurman of een goede vriend rijdt.

Wil je weten uit welke Wegenwacht pakketten je kunt kiezen of wil je iets wijzigen? Log dan in om te zien wat de mogelijkheden zijn:


Uiteraard kun je ook blijven profiteren van het ANWB-lidmaatschap. Gebruik je lidmaatschapspas slim. Zo krijg je korting op dagjes uit, festivals, campings en veel meer!

Auto roadtrip-proof? 

Jij bent helemaal klaar voor de vakantie! Maar is je auto dat ook? Met deze handige tips van de Wegenwacht is je auto klaar voor de reis.

De Wegenwacht Onderzoekt

Wat gebeurt er eigenlijk als je benzine in een diesel gooit, of andersom? We nemen de proef op de som en kijken hoe ver je dan nog kunt rijden.

Haal alles uit je pechhulp 

We zetten 8 tips voor je op een rijtje, zodat jij zoveel mogelijk uit je lidmaatschap kunt halen. Ken jij ze allemaal?