ANWB Annuleringsverzekering
Nú tot17,5%korting

ANWB Annuleringsverzekering

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Kinderen tot 5 jaar gratis
  • Vriendendekking
Kies je verzekering

Annuleringsverzekering

Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting

Met de ANWB Annuleringsverzekering zijn de annuleringskosten van je geboekte reis verzekerd. Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn ook weekendjes weg in Nederland én voor concert- en theaterkaartjes verzekerd. Voorkom financiële zorgen met een annuleringsverzekering. De Doorlopende Annuleringsverzekering is nú extra voordelig: het eerste jaar ontvang je tot 17,5% korting op je premie.

Nú tot 17,5% korting op je Doorlopende Annuleringsverzekering

De ANWB Doorlopende Annuleringsverzekering is deze zomer extra voordelig voor ANWB-leden. Sluit nú af en profiteer van een jaar lang van korting. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting.

Nog geen lid?

Word nu gratis lid en profiteer direct van 7,5% korting op de Doorlopende Annuleringsverzekering. Je kunt heel eenvoudig tijdens het afsluiten van de verzekering aangeven dat je hier gebruik van wilt maken.

Bekijk de actievoorwaarden.

Kies de annuleringsverzekering die bij je past

Nú tot17,5%korting

Doorlopende

Annuleringsverzekering

Besteed je meer dan €835 p/jr. aan vakantie? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering voor jou voordeliger. Hoe langer lid, hoe hoger je korting.

Kortlopende

Annuleringsverzekering

Met de kortlopende annuleringsverzekering ben je verzekerd voor één vakantie of wintersport.

Annuleringsverzekering uitgelicht

alt text

Concert- & Theaterkaarten

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering ben je ook verzekerd voor het annuleren van een bezoek aan een concert of theatervoorstelling.

alt text

Vriendendekking bij je annuleringsverzekering

Overlijdt een goede vriend(in) óf familielid in de 3e graad vlak voor of tijdens je reis? Dan vergoed je doorlopende annuleringsverzekering de annuleringskosten.

alt text

Hulp van de ANWB

Wil je jouw vakantie annuleren? Bijvoorbeeld door het verlies van je baan, ziekte, of een overlijden in je familie. Of zelfs als jouw reisgenoot dit overkomt en je alleen zou moeten reizen. Een annuleringsverzekering neemt in ieder geval de financiële zorgen weg en in combinatie met een reisverzekering van de ANWB ga je helemaal gerust op reis.

Top 5 veelgestelde vragen annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering dekt (een deel van) de kosten wanneer jouw reis niet door kan gaan door een ernstige gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of een familielid. Ook wanneer je jouw reis moet afbreken biedt een annuleringsverzekering uitkomst.

Voor een annuleringsverzekering vliegticket kan je bij de ANWB terecht. Je sluit voor vliegtickets geen specifieke annuleringsverzekering af; de dekking van je vliegticket is bij je annuleringsverzekering inbegrepen. Onze annuleringsverzekering dekt het totaal van vooraf verschuldigde en/of betaalde bedragen voor boekingen en reserveringen van vervoer en/of verblijf, dus ook van je vliegticket.

In veel gevallen kun je profijt hebben van een annuleringsverzekering. Er zijn diverse omstandigheden, zoals gezondheid, accommodatie, vervoer, of persoonlijke woon- en werksituatie, waarbij je een beroep kunt doen op de annuleringsverzekering als je hierdoor je reis moet afzeggen of eerder beëindigen. Ook zwangerschap, een nieuwe huurwoning, nieuwe baan en scheiding zijn geldige annuleringsredenen.

Overzicht van annuleringsredenen

 

Als je met vakantie gaat, wil je onbezorgd genieten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met je familie of met vrienden dan kan het voorkomen dat je niet op vakantie wilt of kunt. Of dat je daardoor eerder naar huis wilt.

Een doorlopende annuleringsverzekering kan al uit vanaf ongeveer 20 dagen per jaar. Je bent dan ook verzekerd wanneer je een weekendje weg gaat en voor theater- en concertkaartjes.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Vragen?

Bel  088 - 269 2222 

Schade?