Let's Go! Genominieerd tot beste innovatie!

Let's Go! is genomineerd voor de innovatieroute en award NOT2015! De jury heeft let's Go! geselecteerd als één van de tien beste innovaties in het primair onderwijs.Het gezamenlijke doel van de ANWB en uitgeverij Malmberg is dat kinderen leren om zich zelfstandig, veilig en verantwoordelijk in het verkeer te bewegen. Malmberg heeft in samenwerking met de ANWB de interactieve verkeersmethode Let's Go! ontwikkeld.

Met Let's Go! oefenen de kinderen met verkeersregels, veilig verkeersgedrag en juiste houding in alle verkeerssituaties middels interactieve digibordlessen.

Middels de combinatie van de verkeersprogramma's Streetwise en Let's Go! ervaren kinderen waarom veilig verkeersgedrag van (levens)belang is en groeien ze op tot zelfstandige en verantwoordelijke verkeersdeelnemers. Iedere school die Let's Go! én Streetwise inzet voor verkeerseducatie, laat zien te streven naar maximale verkeersveiligheid bij kinderen. let's Go! is aanvullend als lesmethode op het Streetwise pakket in te zetten. Op de ANWB stand, is een impressie te zien van Let's Go! Als u meer informatie wilt, kan u Malmberg ook tijdens de NOT bezoeken bij stand 09.A090 in hal 9.

Bij de NOT bent u weer helemaal bij wat de ANWB u te bieden heeft op het gebied van Verkeersveiligheid!