Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Plan je route naar Schiphol

Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Duizenden mensen vertrekken dagelijks vanaf Schiphol naar een van de meer dan driehonderd bestemmingen.  Met de routeplanner stel je gemakkelijk je eigen routebeschrijving samen. Het adres van Schiphol staat al ingesteld.

Plan direct je route naar Schiphol 

Parkeren op Schiphol met korting

Het kan verwarrend zijn, de parkeerzones bij Schiphol met onderling verschillende parkeertarieven en parkeerduur. Er zijn stop- en parkeerplaatsen voor als je snel iemand weg wilt brengen of op wilt halen. Voor ophalers en wegbrengers die zelf de auto verlaten is er de Schiphol Visitors Parking. Ook is er de overdekte Schiphol Short Stop Parking voor kort parkeren, waarbij het eerste kwartier gratis is. Als je je auto tijdens de vakantie op Schiphol wilt laten staan, parkeer je deze op Schiphol Park and Travel.

Parkeer goedkoper door van tevoren een parkeerplaats te reserveren:

Met de trein naar Schiphol

Schiphol is goed bereikbaar met de trein. Ook de route met het ov plan je eenvoudig met de routeplanner. Stel hiervoor de routeplanner in op 'ov'.

 

Shop alles voor je vakantie 

Van goede koffer tot handige reisaccessoires. Shop hier alles voor je vakantie!

Auto huren op vakantie via ANWB 

Huur een auto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar extra voordeel.