Naar artikel

ANWB Routeplanner Efteling

Je hoeft alleen nog maar je vertrekadres in te vullen:

Plan hier je route naar Efteling


Dagje uit naar de Efteling

De Efteling is niet zomaar al meerdere keren uitgeroepen tot Uitje van het jaar. Hier komen sprookjes tot leven en vlieg je in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten. Met de routeplanner kan je gemakkelijk je eigen routebeschrijving tevoorschijn toveren, het adres van de Efteling staat namelijk al vooraf ingesteld.


Route Efteling plannen


Het is heel gemakkelijk om je route naar de Efteling te plannen, omdat het adres al automatisch ingevuld is. Ook kan je tolwegen vermijden, door de optie ‘geen tolwegen’ aan te vinken. De routeplanner geeft automatisch de snelste route naar de Efteling aan. Als je de optie ‘Routekeuze op basis van actueel verkeer’ aankruist, kan je zoveel mogelijk de files omzeilen.

Met het openbaar vervoer naar de Efteling


De Efteling is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt met de trein naar ’s-Hertogenbosch of Tilburg reizen, om daar vandaan de bus te pakken. Ook met het openbaar vervoer geeft de routeplanner automatisch de snelste route, waarbij wordt gekeken of de trein en bus op elkaar aansluiten. 


Openingstijden, prijzen en kaartjes met korting Efteling

Bestel van tevoren je kaartje voor de Efteling, dan kan je doorlopen bij de kassa en als ANWB-lid ontvang je daarbij ook ledenkorting. Op deze pagina staan ook de openingstijden en prijzen vermeld. Ook handig: je kan de routebeschrijving vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie van je eigen route onderweg naar de Efteling kan meenemen.

Speciaal voor jou geselecteerd

Uittips voor de zomer 

Lekker eropuit in de zomer. Bezoek de leukste uitjes in eigen land. Met ledenkorting!

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Vraag de ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card aan met het eerste jaar extra voordeel.

Shop tot 60% korting 

Ontdek de kleinste prijsjes voor de grootste avonturen bij de ANWB Webwinkel!

ANWB Autoverzekering 

Je auto voordelig verzekeren? Dat kan met de ANWB Autoverzekering.