Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mobiliteit als Dienst

Met één app je reis plannen, boeken en betalen. Het kan straks!

Meer informatie 

Wat is Mobiliteit als Dienst?

Alle vervoermiddelen in één app

Bij de meesten van ons is de auto nog altijd het populairste vervoermiddel om naar werk of vrienden te gaan. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, die best handig zijn als er files staan, als je het zoeken naar een parkeerplek vervelend vindt of als je milieubewuster wilt reizen. Mobiliteit als Dienst rijgt verschillende vervoermiddelen aaneen en biedt je de keus hoe je wilt reizen.

Hoe werkt dat?

Stel, je hebt een app op je telefoon waarin alle mogelijke vervoermiddelen beschikbaar zijn, en gereserveerd en betaald kunnen worden. Die app berekent op het moment dat het jou uitkomt hoe lang je onderweg bent met alleen de auto, het OV en deelvervoer of een combinatie van vervoermiddelen. Misschien laat je je auto achter bij een treinstation waar je gratis kunt parkeren. Misschien laat je hem vandaag wel thuis vanwege een file door een 'eerder ongeluk'. Zo werkt Mobiliteit als Dienst. Het stelt je in staat om op ieder moment te bepalen hoe je gaat reizen, van start tot bestemming, en dat ook gemakkelijk en in één app te regelen.

Mobiliteit als Dienst (MaaS) 

Wat is Mobiliteit als Dienst eigenlijk precies? Yora gaat in gesprek over de ontwikkeling en toekomst van onze mobiliteit en ervaart hoe Mobiliteit als Dienst werkt.

Eén app voor al je reizen Mobiliteit als Dienst

Met één app je reis plannen, boeken en betalen. Het kan straks! Met welke combinatie van vervoermiddelen je ook reist, de nieuwe dienst Mobiliteit als Dienst zorgt ervoor dat je de beste keuze maakt hoe en waarmee je reist.

E-bike vergelijker 

Vergelijk e-bikes en vind met handige zoekcriteria de elektrische fiets die bij jou past.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card

Alles voor de fiets 

Bekijk hier het volledige aanbod fietsverlichting, sloten, fietstassen, helmen en nog veel meer!

Fietshelm kopen? 

Nu 15% korting op de Abus Urban-I 3.0. Ontdek de hele collectie in de ANWB (Web)Winkel.