Op pad in Den Haag?

Op pad in Den Haag?

Dan neem je toch gewoon de app!

Meld je aan!

Al jouw deelvervoer in één app

Proef Deelmobiliteit

Lijkt zo’n deelfiets, -scooter of -auto je soms ook handig? Met al die verschillende aanbieders en apps is dat best een gedoe. Daarom start de ANWB in Den Haag een proef met deelvervoer in één app. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

Meld je aan!

Altijd een passend vervoermiddel

Met alle vervoersmogelijkheden in één app kies je gemakkelijk het beste deelvervoer voor jou. Of je vandaag de deelfiets, -scooter of -auto pakt hangt natuurlijk af van wat je gaat doen en waar je naartoe gaat. Maar ook of het druk is en of het regent. Is parkeren met je eigen auto te lastig of te duur? Kies dan voor het gemak van een deelfiets of -scooter. Heb je zelf geen auto, maar wel veel spullen bij je? Dan pak je gewoon een deelauto! In de app zie je in één oogopslag wat er bij jou in de buurt beschikbaar is.

Alles gemakkelijk in één app

Tijdens de proef maak je gebruik van de ANWB Gaiyo app. In deze app zie je wat er om je heen beschikbaar is aan deelfietsen, -scooters en -deelauto’s in Den Haag. Extra makkelijk: sommige vervoermiddelen zijn direct te boeken vanuit de app, zonder dat je nog een extra account hoeft aan te maken. Je klikt op een vervoermiddel, boekt ‘m en kunt meteen op pad. De app laat zien hoe het werkt en wat het kost. Betalen doe je achteraf.

  • Met één app direct overzicht van alle deelvervoer om je heen
  • Snel inzicht in beschikbaarheid en tarieven
  • Direct boeken vanuit de app bij een aantal deelvervoerders
     

Doe mee!

Ben je ANWB-lid en woon je in Den Haag of kom je daar regelmatig? Meld je dan aan voor de proef, ervaar het gemak en deel jouw ervaringen! De proef duurt tot eind februari 2022.

Meld je aan!

Alleen ANWB-leden kunnen meedoen. Als je je aanmeldt vragen we je dan ook om je relatienummer (de 9 cijfers op je lidmaatschapspas). Je e-mailadres hebben we nodig om je een e-mail te kunnen sturen met een link naar de ANWB Gaiyo app om deze te downloaden en een account aan te maken. Je rekeningnummer (IBAN) is nodig voor de wekelijkse incasso van je gemaakte reiskosten.

Om dit allemaal op een veilige manier te doen, checken we of je gegevens kloppen met de gegevens die we al van je hebben. Daarom is het nodig dat de gegevens die je invult bij je aanmelding dezelfde zijn als die al bij ons bekend zijn.

Ook is het belangrijk dat je de ANWB al toestemming hebt gegeven om kosten automatisch te incasseren. Heb je dit nog niet gedaan, of weet je het niet zeker, bekijk dit dan in je Mijn ANWB account en pas je betaalwijze aan.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

In de ANWB Gaiyo app zie je welke vervoermiddelen beschikbaar zijn én je kunt deze in de meeste gevallen direct via de app gebruiken. Lees hier hoe het allemaal werkt.

Wie doen er mee?

Wie doen er mee?

Bekijk in één oogopslag wat er om je heen beschikbaar is aan deelfietsen, -scooters en -deelauto’s in Den Haag. Soms boek je direct in de app; soms moet je nog een extra account aanmaken.

Waarom doen we dit?

Waarom doen we dit?

Met alle deelvervoer in één app willen we jou helpen zo makkelijk mogelijk van A naar B te reizen. Bovendien kan deelmobiliteit een oplossing zijn om steden bereikbaar en leefbaar te houden.