Parkeren in Parijs

Parkeren in Parijs

Parkeren op straat in Parijs

Voor het parkeren op straat gelden tarieven tussen de € 2,40 en € 4 per uur met een maximum parkeerduur van  2 uur. Op zondag is het gratis. Betalen moet met een speciale pas, de “Paris Carte” die bij kiosken te koop is, of met een creditcard.

Parkeren aan de rand van de stad

Aan de noordkant kan voor € 25 per weekend geparkeerd worden bij Parking2000: Parking Paris 19. RER lijn E (Gare Rosa Parks) brengt je in een paar minuten naar Gare du Nord waar overgestapt kan worden op de diverse metrolijnen.
Adres: Parking Paris 19 - 234 rue de Crimée - 75019 PARIS

Goedkoop parkeren in Parijs: Mobypark

Op de website van Mobypark kun je een parkeerplaats reserveren die vaak 60% goedkoper is dan het reguliere tarief. Op deze site bieden particulieren en bedrijven hun parkeerplaatsen aan.
Parkeren in Parijs (reserveer een parkeerplaats)

Parkeergarages in Parijs 

Er zijn veel parkeergarages in Parijs. De kosten zijn tussen de €40 - €70 per dag. Betrouwbare en bekende parkeergarages zijn Vinci parking.
Ook op parking de Paris zijn veel Parijse parkeergarages te vinden.

Meer parkeerinfo

Alles over parkeren

Gemak dient de mens

Niet lang hoeven zoeken en snel en gemakkelijk je parkeerplaats vinden en betalen in het buitenland door de informatie hier op anwb.nl, dat kan je een boel tijd en ergernis schelen. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen. Door Wegenwacht pechhulp Europa af te sluiten ben je namelijk door heel Europa, met ondersteuning van de ANWB Alarmcentrale, verzekerd van pechhulp. Gemak dient de mens!

Frankrijk milieuzone/sticker

Milieuvignet Frankrijk

Bestuurders van personenauto's en motoren in Frankrijk zijn verplicht om in het gebied van Parijs (en verschillende andere steden en gebieden) een milieuvignet te hebben. Dit geldt ook voor buitenlanders.
Meer informatie