Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

Trouwe-Ledenvoordeel blauw lidmaatschapbrons lidmaatschapzilver lidmaatschapgoud lidmaatschapplatina lidmaatschap

Weekend - vakantiepark RCN de Jagerstee

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe! Spot bijzondere dieren zoals edelherten, zwijnen en reeën, maak prachtige wandel- en fietstochten en breng een bezoek aan Zwolle en Hattem. Behoefte aan ontspanning? Die vind je op het sfeervolle én comfortabele vakantiepark de Jagerstee. 
  • spot de complete Veluwse Big Five
  • verblijf vlakbij gezellige steden en prachtige natuur
  • inclusief informatiepakket over Epe en omgeving

  • Jouw Reis
  • Verblijf
  • Praktische Informatie

Jouw Reis

Ervaar de natuur en het avontuur op vakantiepark RCN de Jagerstee, aan de rand van de Veluwe. 
Edelhert, wild zwijn, moeflon, damhert en ree; ga jij de uitdaging aan om de complete Veluwse Big Five te spotten? Houd dan je ogen én oren goed open tijdens een heerlijke wandeling door dit prachtige natuurgebied in Gelderland. 

Ga ’s ochtends vroeg of ‘s avonds op pad, dan heb je de meeste kans om oog in oog te staan met wild. Of maak samen een wildspeurtocht met de boswachter (€), hij vertelt je bovendien interessante verhalen. 

De omliggende natuurgebieden De Dellen, De Renderklippen en het prachtige IJssellandschap bieden een afwisselend decor waarin je je dagenlang kunt vermaken. 

Leer alles over de rijke geschiedenis van brood en banket in het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem en neem een kijkje bij de kaarsenmakerij ’t Smallert in Emst waar je in de ambachtelijke kaarsenmakerij je eigen kaarsen kunt dompelen. Ook de middeleeuwse Hanzestad Zwolle en het verrassend gezellige Elburg zijn niet ver weg.

De omgeving biedt vele wandel- en fietsmogelijkheden, maar voor het buitengevoel hoef je het park eigenlijk niet eens af.

Je verblijft in...
RCN Vakantiepark de Jagerstee is al ruim een halve eeuw hét bospark voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Je vindt er de ideale balans tussen rust, ruimte en activiteit. 

De direct omgeving biedt vele wandel- en fietsmogelijkheden. Het park zelf beschikt over veel faciliteiten, zoals een avontuurlijk recreatieprogramma (alleen tijdens schoolvakanties), een heuse dierenhoeve en een verkeersplein. Verblijven doe je in een drie- of vierkamerbungalow van het type de Das of het Edelhert.

Je verblijft op basis van logies.

Verblijfsduren
Het is mogelijk een 4-, 5- en 8-daags arrangement te boeken.

Wat is er inbegrepen in deze reis?

  • 3, 4 of 7 overnachtingen in RCN de Jagerstee op basis van logies (zie tab Verblijf)
  • informatiepakket over Epe en omgeving (1 per boeking)