Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld is alleen te gebruiken voor redactioneel gebruik (dus niet commercieel).  Jaren terug in opdracht voor het Reiz& magazine gemaakt.
Alleen voor online gebruik
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-, en 15-daagse fly-drive Provence

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Deze fly-drive is simpelweg ‘formidable’, een romance tussen de Provence en de Alpen en een ode aan middeleeuwse Provençaalse dorpjes. Vier het goede Franse leven in luxe stacaravan op een ANWB erkende 5-sterren Green Key camping. Een berg aan avontuur, cultuur, natuur en waterplezier voor zowel stellen als gezinnen is gegarandeerd.
  • inclusief retourvlucht Amsterdam-Nice met KLM en 8 of 15 dagen all-in autohuur
  • prachtige 5-sterrencamping aan de oever van de Durance, op loopafstand van het Provençaalse dorp Volonne
  • verblijf in luxe stacaravan met eigen sanitair, ingerichte keuken en schaduwrijk terras

Jouw reis

Deze Zuid-Franse ballade combineert vele geluksmomenten tussen de bergen, canyons en meren in de zonnige Haute-Provence met de ongerepte natuurgebieden Luberon, Verdon en Mercantour. 

Je vliegt van Amsterdam naar Nice in het hart van la douce France. Hier haal je je huurauto op en rijd je in circa drie uur naar Camping Sunêlia L’Hippocampe in Volonne, waar de uitlopers van de Alpen en de Provence samenkomen. De omgeving biedt een breed pallet aan recreatiemogelijkheden zoals de befaamde kloof Gorges du Verdon (ook wel bekend als de ‘Grand Canyon’ van Europa), de azuurblauwe rivier Durance, de hoge Alpen met een rijke flora en fauna, en vele buitensportverlokkingen. De omgeving vol hoogteverschillen is perfect voor activiteiten zoals kanovaren, mountainbiken of canyoning.

Historische steden en dorpen sieren het landschap en wandelaars en cultuurliefhebbers weten dit vakantiedecor zeer te waarderen. De bijzondere rotsformaties, lavendelvelden en pijnbomen dragen bij aan het vrije buitenleven. Bijzonder, op anderhalf uur rijden vind je bij Rustrel het Colorado-achtige landschap van rode steengroeves.

Je verblijft in…
Gedurende zeven of veertien nachten is Camping Sunêlia L’Hippocampe jouw uitvalsbasis. Het terrein biedt een weids uitzicht op het omringende landschap en de rivier de Durance. De nisvormige en door heggen omgeven plaatsen kennen een natuurlijke afbakening en de meeste plaatsen kennen vrij veel privacy. Het campingterrein is vlak. Het verwarmde zwembad heeft een waterglijbaan, een multiwaterglijbaan, een peuterbad en jacuzzi. 

In juli en augustus is er veel vertier en animatie, in de andere maanden is het rustig op de camping.
 
Je hebt keuze uit een stacaravan met twee slaapkamers voor maximaal vier of vijf personen.

Bij het boeken kies je linksonder via het uitklapmenu eerst je ‘Reisgezelschap’ en vervolgens maak je een keuze bij ‘Aantal personen per verblijf’. De ‘1 tot 4 personen" is de omschrijving voor de driekamerstacaravan Sunêlia Prestige 33m². De ‘1 tot 5 personen’ is de omschrijving voor de driekamerstacaravan Cottage Loisir Confort 32m². Onder het kopje Verblijf vind je de beschrijving van de stacaravans.

Fly-drive inclusief vlucht en huurauto
Tijdens deze fly-drive is de retourvlucht inbegrepen. Je rijdt met je eigen gezelschap in een middenklasse huurauto.

Verlengen
Deze rondreis kan niet verlengd worden.