Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
.
.
.
.
.
.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse groepswandelvakantie Tenerife

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Tenerife is een paradijs voor wandelaars. We nemen je op dit Canarische eiland mee door de nevelbossen aan de noordkust, het maanlandschap van de vulkaankrater Las Cañadas, langs vulkaankegels en door rustige bergdorpen. Het hotel kijkt uit over de oceaan en serveert ecologische seizoensproducten, verbouwd op hun eigen ecologische boerderij. 
  • ontdek geurige laurierbossen, halfwoestijnen en de koninklijke Pico del Teide
  • inclusief vlucht, transfer en verblijf op basis van halfpension in een 4-sterrenhotel
  • bezoek Jardín Botánico in je verblijfplaats Puerto de la Cruz

Jouw reis

Het groene hart van de Canarische Eilanden, zo wordt Tenerife ook wel genoemd. Het hele jaar door geniet je hier van aangename lentetemperaturen: ideaal voor de lichte wandelingen (van twee tot vier uur) die we hier in het noordelijk deel van het eiland gaan ondernemen. 

De met een kraag eeuwige sneeuw bedekte Pico del Teide is nooit ver weg op vulkanisch Tenerife. Het omringende natuurgebied is een van de grootste nationale parken van Spanje. Met 3718 meter is dit bovendien de hoogste berg van Spanje. 

Ook staan bezoeken aan de beroemde botanische tuin in Puerto de la Cruz en de historische stad La Orotava gepland. 

Iedereen die een redelijke wandelconditie heeft en in goede fysieke gezondheid verkeert kan aan de wandelingen van deze reis meedoen. We vermijden de hete zomermaanden. 

Je verblijft in… 
Hotel ValleMar is een viersterrenhotel in Puerto de la Cruz. Het ligt op slechts vijf minuten lopen van het centrum, de boulevard, de zoutwaterbaden van Lago Martiánez (een creatie van de beroemde architect César Manrique) en het lavastrand Playa Martiánez. Op het dak van het hotel is een buitenzwembad met zonneterras en een panoramisch uitzicht. Vanaf het hotel kijk je uit op de Atlantische Oceaan en de zoutwaterbaden van Lago Martiánez. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen. 

Inclusief vlucht, transfers en Nederlandssprekende reisleiding
Tijdens deze wandelvakantie is de retourvlucht Amsterdam - Tenerife Sur inbegrepen. Op de luchthaven word je opgewacht door Nederlandstalige reisleiding. 

Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende wandelexperts. Zij delen behalve hun kennis van en liefde voor natuur en cultuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. De reisleiders zijn de sleutelfiguren tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. 

Groepsgrootte
Minimaal 8, maximaal 20 deelnemers

Kinderen
Deze groepswandelvakantie is alleen beschikbaar voor volwassenen.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.