Naar artikel
Como city historical town center and Alps mountains on Lake Como, Italy, in warm sunset light
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse autovakantie Comomeer - Hotel Bazzoni

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Het Noord-Italiaanse Comomeer is een geliefde vakantiebestemming en staat bekend om de imposante villa's, charmante dorpjes, weelderige natuur en gezellige terrassen. Je verblijft in het centrum van Tremezzo, aan de boulevard en met uitzicht over het meer.
  • prachtig gelegen in Tremezzo, te midden van bloementuinen en historische dorpen
  • dicht bij het vertrekpunt van de veerpont
  • verblijf in 3-sterrenhotel inclusief dagelijks ontbijt- en dinerbuffet

Jouw reis

Het dorpje Tremezzo heeft een fraaie ligging aan de westelijke oever van het Comomeer, vlakbij de plek waar de veerpont vertrekt naar Bellagio, een schilderachtig plaatsje (een retourticket is inbegrepen vanaf ANWB-kaartkleur Brons) . 

De beroemdste plek in Tremezzo is ongetwijfeld Villa Carlotta. De villa was ooit het geschenk van de Nederlandse prinses Marianne van Oranje-Nassau aan haar dochter Charlotte. De tuinen zijn op hun allermooist in de lente, als de rododendrons en azalea’s bloeien, maar ook de rest van het jaar zijn de tuinen zeker een bezoek waard.

Over villa’s gesproken. Villa Balbianello was het decor voor de James Bond-film Casino Royale. En iets meer naar het zuiden, in Laglio, staat de villa van George Clooney. Hij is slechts een van de vele Hollywoodsterren die zich thuis voel(d)en langs het Comomeer.

Verken ook het ommuurde Como met zijn oude stadscentrum en neem de kabelbaan naar Brunate en kijk uit over het meer, Como en het omringende berglandschap (een retourritje is inbegrepen vanaf ANWB-kaartkleur Goud). 

Ook in Cadenabbia is het panorama adembenemend mooi: het ligt op de plek waar het meer zich in tweeën splitst. 

Je verblijft in…
Je verblijft in Hotel Bazzoni, een driesterrenhotel in het centrum van Tremezzo. Dit hotel heeft een buitenzwembad en een terras met panoramisch uitzicht op het Comomeer. Dagelijks ontbijt- en dinerbuffet zijn inbegrepen. Bekende plekken zoals Villa Carlotta en Mayer Park zijn vlakbij. Heerlijk flaneren kan in Bellagio en in Como (deels autovrij).

Je verblijft op basis van halfpension.

Verlengen
Dit arrangement kan niet worden verlengd.