Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
.
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse arrangement Flevoland – Leonardo Hotel Almere City Center

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Midden in het centrum van Almere, naast de stadsschouwburg en op loopafstand van het station vind je Leonardo Hotel Almere City Centre. Het hotel is ontworpen door de Engelse architect William Alsop. Het gebouw staat op palen en heeft een futuristische uitstraling. 
  • modern, futuristisch en centraal hotel in Almere
  • ontdek de Oostvaardersplassen of bezoek de Floriade
  • luchtvaartmuseum Aviodrome en attractiepark Walibi op rijafstand

Jouw reis

"Flevoland is het grootste stuk land ter wereld gecreëerd door de mens zelf." Dat zei tv-presentator Tom Waes in zijn programma Reizen Waes. Houd die gedachte vast als je op verkenning gaat in Almere en omgeving. Sta versteld van de moderne stadsarchitectuur en de overrompelende natuur van de Oostvaardersplassen. 

Almere saai? Echt niet, Almere is juist een buitenkans! De bewoners zijn bijzonder trots op hun ‘jonge stad’ en met recht. Wat te denken van de prominente Side by Side-woontorens direct achter het hotel? Deze zijn ooit bedacht als een rechte lijn torens, tot iemand per ongeluk tegen de maquette aanstootte en de torens opeens haaks op elkaar stonden. Dat zag er een stuk speelser uit en de architecten besloten om de gebouwen uiteindelijk in deze opstelling te bouwen. 

Rond het hotel vind je tal van winkelstraten en ook aan horecagelegenheden is geen gebrek. Zin om een terrasje te pakken met uitzicht op het water? Dan is de Havenkom in Almere Haven een aanrader. 

Geniet bij mooi weer in een van de vele stadsparken of strijk neer op het Almeerder stadsstrand. Als watersportliefhebber kun je hier je hart ophalen.

Even buiten de stad is het heerlijk wandelen en fietsen door de weidse polderlandschappen, bossen en natuurgebieden, zoals de Oostvaardersplassen. Na de drooglegging bleef dit stukje polder ongebruikt en zo kreeg de natuur vrij spel. Ga ‘op safari’ in het vogelrijke moerasgebied vol plassen en grasvlaktes met konikpaarden en edelherten.

Het voordeel van Almere is dat het zo heerlijk centraal ligt. Zo zijn de binnenstad van Amsterdam, Batavia Stad Fashion Outlet, het Luchtvaartmuseum Aviodrome en Walibi Holland gemakkelijk bereikbaar. 

Je verblijft in…
Het comfortabele viersterren Leonardo Hotel Almere City Center ligt in het centrum van Almere. Je verblijft hier twee nachten op basis van logies en ontbijt. De hotelkamers zijn modern ingericht.

Verlengen
Het is helaas niet mogelijk dit arrangement te verlengen.