Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Alleen voor online gebruik
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags hotelarrangement Cocoon Hotel La Rive - Luxemburg

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek Luxemburg vanuit Cocoon Hotel La Rive in Bourscheid-Plage. De ideale uitvalsbasis voor wandelingen en culturele uitjes in heel Luxemburg: de Ardennen, Luxemburg-Stad, Vianden, het Müllerthal en de Moezelstreek.
  • vele uitstapjes mogelijk: Luxemburg-Stad, Müllerthal, Moezelgebied en Vianden
  • luxe 4-sterrenhotel met heerlijk restaurant in de bosrijke Ardennen
  • gebruik van wellnesscentrum

Jouw reis

Geniet van de faciliteiten die het comfortabele hotel je biedt en trek eropuit in de directe omgeving. Naast prachtige wandelroutes door de natuur van de Luxemburgse Ardennen vind je er karakteristieke plaatsen, zoals Diekirch met de bekende brouwerij en het oorlogsmuseum. Ook Clervaux met de beroemde Benedictijner abdij, Vianden en Echternach in het bosrijke ‘Klein Zwitserland’ zijn een bezoek meer dan waard. 

In de Luxemburgse Ardennen ligt het pittoreske plaatsje Bourscheid-Plage. Ideaal gelegen voor talloze wandelroutes en uitstapjes naar karakteristieke plaatsen, zoals Diekirch met de bekende brouwerij en het oorlogsmuseum. Maar ook Clervaux met de beroemde Benedictijner abdij, Vianden en Echternach in het bosrijke ‘Klein Zwitserland’.

Je verblijft in…
Je verblijft in het luxe Cocoon Hotel La Rive. Dit viersterrenhotel ligt prachtig aan de oever van een idyllisch riviertje, de Sûre. Het hotel straalt rust uit en beschikt over een sfeervol restaurant, een bar en een terras met uitzicht over de rivier. Het hotel heeft een lift en gratis wifi.

Verlengen
Dit arrangement kan helaas niet worden verlengd.