Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.

15-daagse groepsrondreis Argentinië & Chili

Verlengingsarrangement mogelijk op schiereiland Peninsula Valdes
Dit is echt een reis van uitersten: van de heerlijke zomerse temperaturen in het mondaine Buenos Aires en de estancias op de uitgestrekte pampa’s tot de ijsblauwe gletsjers en bergmassieven in Patagonië! Laat je overweldigen door de afwisseling van deze fascinerende bestemmingen.
  • Nationaal Park Torres del Paine in Chili en de Perito Moreno gletsjer in Argentinië
  • verblijf op een estancia in een gauchodorp en kans om 4-daags verblijf op Peninsula Valdes bij te boeken
  • rechtstreekse vluchten met KLM én twee binnenlandse vluchten

Jouw reis

Deze rondreis naar Patagonië laat je alle pracht zien van het zuiden van Argentinië en Chili. 

Na een uitgebreide kennismaking met Buenos Aires genieten we van een verblijf in het typische gauchodorpje San Antonio de Areco. Om het échte Argentijnse leven te ervaren overnachten we in een authentieke estancia (boerderij). 

Vervolgens reizen we naar de onwaarschijnlijk mooie Perito Moreno gletsjer en de ongelooflijke rotsformaties van Nationaal Park Torres del Paine in Chili, die de uitlopers vormen van het immense Andesgebergte. 

We overnachten in het Chileense havenplaatsje Puerto Natales en brengen nóg een dag door op een estancia in Patagonië, waar we van een typisch Patagonische asado (barbecue) genieten. 

Hierna gaan we via Punta Arenas naar Ushuaia, de zuidelijkste stad op aarde. Hiervandaan vliegen we terug naar Buenos Aires, het slotakkoord voor ons vertrek naar huis.

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen en comfortabel vervoer
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, met ANWB begint jouw vakantie dus al aan boord. Op de bestemming zorgen wij voor comfortabel vervoer. De lange afstanden worden tijdens deze reis per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele touringcar. Eén traject doen we met een stoere roadtruck en een ander met een lijnbusdienst. Je zult er versteld van staan hoe comfortabel dat is in deze landen!

Comfortabele en centraal gelegen hotels
We verblijven in gunstig gelegen en sfeervolle driesterrenhotels op basis van logies en ontbijt. De meeste hotels beschikken over wifi en bieden deze service veelal gratis aan.

Nederlandssprekende reisleiding
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Argentinië en Chili en maken er een geweldige reis van. Reisleider Erik: "Zelfs na zoveel jaren ervaring als reisleider, voel ik altijd de positieve adrenaline weer door mijn lijf stromen als mijn gasten met hoge verwachtingen onderweg zijn naar Buenos Aires. Ik wil dat hun droomreis waarheid gaat worden en ze deze reis nooit meer vergeten." 

Heel veel inclusief
Wij hebben ervoor gekozen om onder andere een dagexcursie in Nationaal Park Torres del Paine, een dagexcursie naar een estancia in Patagonië, een stadstour in Buenos Aires én een wijnproeverij in Buenos Aires op te nemen in de prijs. Dit scheelt weer in de uitgaven ter plaatse.

Verlengen 
We bieden je de mogelijkheid om een vierdaags verblijf op Peninsula Valdes bij te boeken. Dit schiereiland één van de beste plekken ter wereld om walvissen, pinguïns en zeehonden te spotten.

Groepsgrootte
Minimaal 12 / maximaal 28 deelnemers (er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)
Minimumleeftijd: 12 jaar
Deze reis wordt voor een deel gecombineerd uitgevoerd met de 21-daagse groepsrondreis Argentinië, Chili & Brazilië.