Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB opent flagshipstore in het centrum van Den Haag

9 december 2020

Op dinsdag 8 december opende de ANWB flagshipstore aan de Grote Markstraat 39 in Den Haag haar deuren. De winkel is met ruim 580 vierkante meter de grootste van alle ANWB-winkels. Je vindt hier alles om er lekker op uit te trekken, van stevige wandelschoenen tot fiets-en wandelkaarten, rugzakken en kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunn je ook in de winkel terecht voor informatie en advies.

Ruim assortiment

De nieuwe flagshipstore van de ANWB is ruim opgezet. Hierdoor komen de kledingcollecties goed tot hun recht. De wandelingafdeling is geheel vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat je de schoen van je keuze nog beter kunt uitproberen. Ook is er een groot aanbod van wandelartikelen in het assortiment. In de nieuwe winkel is een ANWB-reisbureau te vinden en plek voor ANWB-workshops en events.

Lang gekoesterde wens

Met de opening aan de Grote Marktstraat, midden in het centrum,  gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. De ANWB heeft daarmee drie winkels in de hofstad. De andere winkels zijn te vinden aan het Savornin Lohmanplein en bij het ANWB-hoofdkantoor aan de Wassenaarseweg. ANWB heeft meer dan 70 winkels door heel Nederland. Daarnaast verkoopt de ANWB haar producten en diensten via anwb.nl. Leden van de ANWB krijgen voordeel op vertoon van hun lidmaatschapspas. 

Overzicht van alle ANWB Winkels