Nieuwsoverzicht

Zoeken

21 nieuwsberichten

 1. ANWB Wintersport special 2018 is uit!

  30 november 2017

  De winterpret begint met de ANWB Wintersport Special 2018. Met Neerlands grootste skitest, onbekende maar wonderschone wintersportbestemmingen en de nieuwste trends op de piste zoals muziek uit je skimuts en light-helmen.

 2. Appen achter het stuur harder aanpakken

  30 november 2017

  Appen achter het stuur moet harder worden aangepakt. De overtreding moet volgens de Tweede Kamer als roekeloos rijden worden beschouwd, zodat rechters strengere straffen kunnen opleggen.

 3. ANWB Wintersportspecial 2018

  30 november 2017

  De voorpret kan beginnen, want de ANWB Wintersportspecial 2018 is uit. Dit keer met Neerlands grootste skitest, prachtige wintersportbestemmingen en de nieuwste pistetrends.

 4. Vliegveld Bali weer open

  29 november 2017

  De luchthaven van Bali is om 08.00 uur Nederlandse tijd weer open gegaan. Het gevaar van vulkaanas is geweken. 

 5. Interview met Menno Steen: traumahelikopterpiloot bij ANWB Medical Air Assistance

  28 november 2017

  ‘Zolang er een plekje is van 25 bij 25 meter, dan mag ik er overdag landen. Achtertuinen, speeltuinen. De Dam in Amsterdam. Ik probeer, zolang het veilig kan, zo dicht mogelijk bij de patiënt te komen. De mensen die wij zien, zijn ’s ochtends opgestaan om naar hun werk te gaan en die hebben ook niet gevraagd om een ongeval. Het feit dat ik iets voor ze kan betekenen geeft me een goed gevoel.'

 6. Geheel vernieuwde GoCamping is uit!

  28 november 2017

  Het eerste nummer van de vernieuwde GoCamping is uit. Dankzij een frisse vormgeving en aangescherpte redactieformule barst deze special uit z’n voegen van het kampeerplezier.

 7. Werkplaats St. Odiliënberg knapte al 100 fietsen op voor ANWB Kinderfietsenplan

  24 november 2017

  Kinderen uit arme gezinnen aan een fiets helpen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op laten doen. Dat is de inzet van een proef die de ANWB is aangegaan met HD Works in Odiliënberg.

 8. Hoofddirecteur Van Bruggen deelt 100e kinderfiets HD Works uit

  24 november 2017

  De 17-jarige Anthoney, leerling van de Herman Broerenschool uit Roermond, kreeg vandaag uit handen van Frits van Bruggen de 100e fiets die is opgeknapt in de werkplaats van HD Works, Maatwerkvoorziening Dagbesteding in St. Odiliënberg.

 9. Bekende ANWB filelezer achter de geraniums

  22 november 2017

  Sinds dinsdag 21 november is de stem van filelezer John Souhoka niet meer op de radio te horen. Dat John met pensioen gaat, bleef ook in de media niet onopgemerkt.

 10. ANWB wil actieplan tegen files

  21 november 2017

  In vervolg op de actie 'Maak Nederland filevrij' pleit de ANWB voor actieplan tegen de files. Op 24 oktober bood ANWB-hoofddirecteur Frits van Bruggen een rapport aan de Kamer aan.