Nieuwsoverzicht

Zoeken

8 nieuwsberichten

 1. ANWB krijgt honderden vragen over boetes uit het buitenland

  25 februari 2017

  De ANWB krijgt een constante stroom vragen over verkeersboetes die ANWB-leden uit het buitenland ontvingen. De bond kan deze leden vaak van een juridisch advies voorzien.

 2. Instelling tool ANWB verkeersinformatie op je eigen website gewijzigd

  24 februari 2017

  Gebruikers van de tool om ANWB verkeersinformatie op een eigen website te plaatsen/tonen, moeten sinds februari 2017 de instellingen van de tool even aanpassen om de tool weer te laten werken.

 3. Mobiliteitsalliantie breidt uit met nieuwe partijen

  24 februari 2017

  Bij de Mobiliteitsalliantie, het onlangs gelanceerde samenwerkingsverband van organisaties in de mobiliteitsbranche, hebben zich zeven nieuwe organisaties aangesloten.

 4. A12 bij Gouda gevaarlijkste wegdeel

  23 februari 2017

  De noordbaan van de A12 bij Gouda was vorig jaar het gevaarlijkste stukje snelweg van Nederland. Op dat weggedeelte gebeurden in dat jaar 97 ongevallen.

 5. Politie wil appen en mailen in auto blokkeren

  20 februari 2017

  De politie is asociaal gedrag in het verkeer beu en wil dat alle auto's worden uitgerust met een ademslot, een snelheidsbegrenzer en apparatuur die mailen en appen in de auto onmogelijk maakt.

 6. Trajectcontrole op provinciale wegen

  13 februari 2017

  Binnen nu en twee jaar komen er trajectcontroles op een aantal provinciale wegen. Dat kondigt landelijk verkeersofficier Achilles Damen aan.

 7. De 100 meest duurzame bestemmingen

  9 februari 2017

  Onlangs presenteerde Green Destinations opnieuw de 100 meest duurzame bestemmingen ter wereld - in willekeurige volgorde. Geen enkele bestemming is volledig duurzaam, maar deze zijn in elk geval bijzonder goed op weg.

 8. Onderzoek ADAC: Duitse tol brengt veel minder op

  9 februari 2017

  De ADAC - de zusterclub van ANWB - heeft laten doorrekenen of het invoeren van tol meer kosten dan inkomsten met zich meebrengt.