ANWB-lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer dat je overweegt geen ANWB-lid meer te zijn. Wist je dat je Wegenwacht Service kunt opzeggen, en toch lid blijven?

Voor slechts € 15,50 per jaar kun je gebruik blijven maken van deze ledenvoordelen:

  • Korting op uitjes, ANWB Reizen, verzekeringen en in de ANWB (web)winkels.
  • Deskundig en onafhankelijk advies van onze ANWB Experts.
  • Exclusieve producten, zoals ANWB Visa Card en Private Lease.

Door jouw lidmaatschap kunnen wij bovendien maatschappelijke projecten op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en veiligheid mogelijk maken. Met het opzeggen van het lidmaatschap beëindig je al deze voordelen en steun. Weet je zeker dat je wilt opzeggen?

Voor persoonlijk advies, of om je opzegging direct in orde te maken, vragen we je om contact op te nemen met het Leden Service Center. Bel 088 - 2692222 voor het Leden Service Center, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Opzeggen van je Wegenwacht Service kun je alleen zelf doen. Wil je voor iemand anders opzeggen? Dan moet deze persoon aanwezig zijn om telefonisch toestemming te geven voor de opzegging. Online opzeggen van je Wegenwacht Service is niet mogelijk.

Per wanneer kun je je Wegenwacht Service opzeggen?

Na afloop van de eerste contractperiode van een jaar kun je je Wegenwacht Service dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Als je in de tussentijd hebt gekozen voor een duurdere Wegenwacht Service, dan wordt de contractperiode verlengd met een jaar en kun je na afloop van deze verlengde contractperiode opzeggen met 1 maand opzegtermijn. In Mijn ANWB kun je precies zien wat de looptijd is van je Wegenwacht Service en per wanneer je kunt opzeggen.

Wil je je Wegenwacht Service wijzigen?

Wil je overstappen op een ander Wegenwacht-pakket of een andere pakketwijziging doorvoeren? Dat kun je doen via Mijn ANWB. Hier zie je ook meteen welk pakket je nu hebt.

Voor persoonlijk advies, of om je opzegging direct in orde te maken, vragen we je om contact op te nemen met het Leden Service Center. Bel 088 - 2692222 voor het Leden Service Center, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Opzeggen van je ANWB-lidmaatschap kun je alleen zelf doen. Wil je voor iemand anders opzeggen? Dan moet deze persoon aanwezig zijn om telefonisch toestemming te geven voor de opzegging. Online opzeggen van je ANWB-lidmaatschap is niet mogelijk.

Per wanneer kun je je ANWB-lidmaatschap opzeggen?

Na afloop van de eerste contractperiode kun je het ANWB-lidmaatschap dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. In Mijn ANWB kun je precies zien wat de looptijd is van je ANWB-lidmaatschap en per wanneer je kunt opzeggen.

Is er een familielid van je overleden? Gecondoleerd met dit verlies. We willen je zo goed mogelijk helpen, want we begrijpen dat dit een moeilijke periode is. Om het zo makkelijk mogelijk te maken kan je eenvoudig het lidmaatschap opzeggen of overzetten.

Opzeggen bij overlijden

Om je opzegging van de Wegenwacht Fiets of de ANWB Visa Card direct in orde te maken, vragen we je om contact op te nemen met het Leden Service Center. Bel 088 - 2692222 voor het Leden Service Center, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Overige producten kan je opzeggen op deze pagina's:

ANWB Verzekeren

ANWB Kampeerkaart CKE

Tijdschriften