De ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming

De ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming

  • Deskundig en onafhankelijk advies van de ANWB Experts
  • Korting op uitjes, ANWB Reizen en verzekeringen
  • Exclusieve producten, zoals ANWB Visa Card en Private Lease
  • Hoe langer lid hoe meer voordeel

Opzeggen lidmaatschap

Natuurlijk vinden we het jammer dat je overweegt geen ANWB-lid meer te zijn. Want de ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming. Op elk moment, waar je ook bent. Je kunt rekenen op advies en informatie, ledenvoordeel én belangenbehartiging.

Wat dacht je van korting op ANWB verzekeringen, met voordeel de leukste uitjes in Nederland bezoeken en korting in de ANWB winkels? Ook staan de ANWB experts leden bij met deskundig en onafhankelijk advies en zet de ANWB zich in op het gebied van mobiliteit, vrije tijd en vakantie. Voor slechts € 15,50 per jaar kun je gebruik blijven maken van deze voordelen.

Wanneer kan je opzeggen?

Na afloop van de eerste contractperiode kun je je het ANWB lidmaatschap dagelijks opzeggen met een maand opzegtermijn. In Mijn ANWB kun je precies zien wat de looptijd is van je ANWB lidmaatschap en per wanneer je kunt opzeggen.

Hoe kan je opzeggen?

Misschien is er iets veranderd in je situatie, of misschien ben je ergens ontevreden over. Hoe dan ook, we willen graag van je horen. Daarom vragen we je contact met ons op te nemen.

Wat wil je opzeggen?

Wegenwacht opzeggen

Je kunt je Wegenwacht Service stoppen, maar wel het ANWB-lidmaatschap behouden. Op deze manier blijf je genieten van de ledenvoordelen.

Lidmaatschap opzeggen

Als je naast je Wegenwacht Service ook je ANWB-lidmaatschap opzegt, heeft dat ook gevolgen voor je andere producten en diensten.

Wat krijg je voor je lidmaatschap

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Advies en informatie

Advies en informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.