Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
10%leden-voordeel

Beeld en geluid digitaliseren

  • Met 10% ledenvoordeel
  • Zoals oude videobanden en 8 millimeter filmpjes
Naar Trigger 

Beeld en geluid digitaliseren met 10% ledenvoordeel

Breng herinneringen weer tot leven!

Het afspelen van oude beeld- en geluiddragers wordt steeds lastiger. Wie heeft er nu nog een videorecorder, laat staan een 8mm-projector? Daarnaast heeft de tand des tijds geen beste invloed op de kwaliteit van je herinneringen. Als ANWB-lid laat je je herinneringen digitaliseren door Trigger met 10% ledenvoordeel, zodat je ze weer kunt bekijken en beluisteren.

ANWB Inleverdagen

De inleverdagen worden door het hele land georganiseerd en werken op afspraak. Je kunt je opdracht inleveren bij de Trigger adviseur die op die dag aanwezig in de betreffende ANWB-winkel. Uiteraard krijg je eerst een vrijblijvende prijsopgave en indien akkoord maakt de adviseur de opdracht voor je in orde en zorgt hij dat je materialen veilig bij Trigger in Amsterdam aankomen.

Let op! Er zijn per inleverdag maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk daarom snel in de agenda en maak een afspraak.

Andere inlevermogelijkheden
Het is ook mogelijk om rechtstreeks bij Trigger in Amsterdam Zuidoost een opdracht in te leveren, met 10% ANWB Ledenvoordeel. Tevens zijn er 18 ANWB winkels waar je altijd een opdracht kunt afgeven, mits vooraf aangemeld via Trigger. Klik hier voor meer informatie.