Beeld en geluid digitaliseren
10% leden- voordeel

Beeld en geluid digitaliseren

  • Met 10% ledenvoordeel
  • Zoals oude videobanden en 8 millimeter filmpjes
Naar Trigger

Beeld en geluid digitaliseren met 10% ledenvoordeel

Breng herinneringen weer tot leven!

Het afspelen van oude beeld- en geluiddragers wordt steeds lastiger. Wie heeft er nu nog een videorecorder, laat staan een 8mm-projector? Daarnaast heeft de tand des tijds geen beste invloed op de kwaliteit van je herinneringen. Via Trigger kun je als ANWB-lid je herinneringen laten digitaliseren zodat je ze weer kunt bekijken en beluisteren.

Maak je opdracht online aan

Zoek alle materialen die je wilt digitaliseren bij elkaar voor je van start gaat. Plaats vervolgens je order op de site van Trigger en vul hierbij de code ANWB10 in. Bij het maken van je order kies je ook de manier van verzending:

  • Zelf brengen en ophalen bij Trigger in Amsterdam;
  • Zelf opsturen en retour laten zenden door Trigger (voor leden tijdelijk geen retour verzendkosten à 7,50 bij orders vanaf  50.-).

Wanneer je kiest voor het zelf opsturen van de materialen, verpak het materiaal goed in een stevige tas of doos en plak aan de buitenkant een briefje met je naam en ordernummer.

Maak hier zelf je opdracht aan

Hulp nodig?

Bel Trigger wanneer je hulp nodig hebt bij het plaatsen van je order. Trigger is bereikbaar op telefoonnummer 020-4272027 of via e-mail op info@trigger.nl.

De volgende beeldmaterialen kunnen gedigitaliseerd worden: V2000, Betamax, VHS, S-VHS, VHS-C, Video 8, HI8, Digital 8, MiniDV, HDV, Memorycards, SD cards, miniDVD, DVD, 8 mm film (super 8, dubbel 8), dia’s, negatieven en foto’s.

Voor een overzicht van de prijzen van de diensten van Trigger bekijk je deze prijslijst. De vermelde prijzen zijn exclusief 10% ANWB Ledenvoordeel.

Je betaalt niet meteen bij het plaatsen van je bestelling. De betaling vindt namelijk pas plaats nadat Trigger jouw opdracht heeft afgerond. De verwerkingstijd is 3 tot 10 weken, afhankelijk van de opdracht. Wanneer Trigger klaar is met de opdracht ontvang je een e-mail met daarin een betaalverzoek. Na betaling ontvangt je nog een e-mail waarin wordt aangegeven wanneer je je materiaal kunt ophalen in de ANWB-winkel.