Beeld en geluid digitaliseren
10% leden- voordeel

Beeld en geluid digitaliseren

  • Met 10% ledenvoordeel
  • Zoals oude videobanden en 8 millimeter filmpjes
Naar Trigger

Beeld en geluid digitaliseren met 10% ledenvoordeel

Breng herinneringen weer tot leven!

Het afspelen van oude beeld- en geluiddragers wordt steeds lastiger. Wie heeft er nu nog een videorecorder, laat staan een 8mm-projector? Daarnaast heeft de tand des tijds geen beste invloed op de kwaliteit van je herinneringen. Als ANWB-lid laat je je herinneringen digitaliseren door Trigger met 10% ledenvoordeel, zodat je ze weer kunt bekijken en beluisteren.

ANWB Inleverdagen

De inleverdagen worden door het hele land georganiseerd en werken op afspraak. Je kunt je opdracht inleveren bij de Trigger adviseur die op die dag aanwezig in de betreffende ANWB-winkel. Uiteraard krijg je eerst een vrijblijvende prijsopgave en indien akkoord maakt de adviseur de opdracht voor je in orde en zorgt hij dat je materialen veilig bij Trigger in Amsterdam aankomen.

Let op! Er zijn per inleverdag maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk daarom snel in de agenda en maak een afspraak.

Op alle genoemde data is Trigger aanwezig van 10:00 tot 16:00 uur, tenzij anders aangegeven. Klik hieronder op een ANWB-winkel en plan jouw afspraak.

Februari 2023  
Zaterdag 11 februari ANWB Tilburg
Zaterdag 18 februari ANWB Ridderkerk
Zaterdag 25 februari ANWB Meppel
Maart 2023  
Zaterdag 4 maart ANWB Nijmegen
Zaterdag 4 maart ANWB Enschede
Zaterdag 11 maart ANWB Hoorn
Zaterdag 18 maart ANWB Deventer
Zaterdag 18 maart ANWB Amstelveen
Zaterdag 25 maart ANWB Eindhoven Centrum
April 2023  
Zaterdag 1 april ANWB Zeist
Zaterdag 1 april ANWB Breda
Zaterdag 8 april ANWB Leidschendam
Zaterdag 15 april ANWB Leeuwarden
Zaterdag 15 april ANWB Rotterdam Centrum
Zaterdag 22 april ANWB Zwolle
Zaterdag 29 april ANWB Middelburg
Zaterdag 29 april ANWB Helmond
Mei 2023  
Zaterdag 6 mei ANWB Dordrecht
Zaterdag 13 mei ANWB Purmerend
Zaterdag 13 mei ANWB Veenendaal
Zaterdag 20 mei ANWB Utrecht Leidsche Rijn
Zaterdag 27 mei ANWB Beverwijk
Zaterdag 27 mei ANWB Zoetermeer
Juni 2023  
Zaterdag 3 juni ANWB Emmen
Zaterdag 10 juni ANWB Apeldoorn
Zaterdag 10 juni ANWB Oss
Zaterdag 17 juni ANWB Arnhem Kronenburg
Zaterdag 24 juni ANWB Amsterdam Zuidoost
Zaterdag 24 juni ANWB Den Haag Centrum

Naar Trigger

Andere inlevermogelijkheden

Het is ook mogelijk om rechtstreeks bij Trigger in Amsterdam Zuidoost een opdracht in te leveren, met 10% ANWB Ledenvoordeel. Tevens zijn er 18 ANWB winkels waar je altijd een opdracht kunt afgeven, mits vooraf aangemeld via Trigger. Klik hier voor meer informatie.

Bel Trigger wanneer je hulp nodig hebt bij het plaatsen van je order. Trigger is bereikbaar op telefoonnummer 020-4272027.

Makkelijk bereikbaar en altijd (gratis) parkeren voor de deur.

De volgende beeldmaterialen kunnen gedigitaliseerd worden: V2000, Betamax, VHS, S-VHS, VHS-C, Video 8, HI8, Digital 8, MiniDV, HDV, Memorycards, SD cards, miniDVD, DVD, 8 mm film (super 8, dubbel 8), dia’s, negatieven en foto’s.

Voor een overzicht van de prijzen van de diensten van Trigger bekijk je deze prijslijst. De vermelde prijzen zijn exclusief 10% ANWB Ledenvoordeel. De prijzen vind je ook op de website van Trigger.

Je betaalt niet meteen bij het plaatsen van je bestelling. De betaling vindt namelijk pas plaats nadat Trigger jouw opdracht heeft afgerond. De verwerkingstijd is 3 tot 6 weken, afhankelijk van de opdracht. Wanneer Trigger klaar is met de opdracht ontvang je een e-mail met daarin een betaalverzoek. Na betaling ontvang je nog een e-mail waarin wordt aangegeven wanneer je je materiaal kunt ophalen in de ANWB-winkel.