Onderhoudsbeurt van KwikFit
Tot 80,- cadeau

Onderhoudsbeurt van KwikFit

  • Tot € 80, cadeautegoed bij een onderhoudsbeurt
  • Vooraf een prijsopgave, dus geen verrassingen
  • Gediplomeerde monteurs met de meest recente kennis
  • Onderdelen volgens alle fabrieksspecificaties
Plan je afspraak bij KwikFit

Onderhoudsbeurt van KwikFit

Tot € 80,- cadeautegoed bij een onderhoudsbeurt

Kies voor een grote of kleine beurt van KwikFit en ontvang tot € 80,- cadeautegoed. Dit ledenvoordeel is ook geldig op een merkbeurt en een EV-beurt en loopt tot en met 30 juni 2022 op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas.

Grote of kleine beurt met ledenvoordeel

Onderhoudsbeurt Cadeautegoed
Tot € 200,- € 40,-
€ 200,- tot € 300,- € 60,-
Meer dan € 300,- € 80,-

Plan je afspraak bij KwikFit

Waarom kiezen voor KwikFit?

  • Alleen gediplomeerde monteurs werken aan je auto. De medewerkers van KwikFit worden opgeleid in de KwikFit Academy. Zo zorgt KwikFit ervoor dat de kennis aansluit bij de meest recente technische ontwikkelingen.
  • Vooraf een prijsopgave, dus geen verrassingen. KwikFit biedt verschillende soorten auto-onderhoud aan. Op basis van je kenteken en eventueel de kilometerstand zie je direct wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Blijkt tijdens de onderhoudsbeurt dat er andere reparaties noodzakelijk zijn? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave.
  • Onze onderdelen voldoen aan de fabrieksspecificaties. KwikFit is een onafhankelijk autoservice bedrijf en niet gebonden aan een automerk. Door scherpe inkoop kan KwikFit kwaliteitsonderdelen leveren die voldoen aan alle fabrieksspecificaties.
  • Eenvoudig online een afspraak maken. In een paar stappen heb jij je afspraak geregeld. Kies het soort auto-onderhoud dat je wilt laten uitvoeren. Vervolgens kies je een KwikFit-vestiging bij je in de buurt en bepaal je een datum die jou het beste uitkomt.

Plan je afspraak bij KwikFit

Aan de balie wordt gevraagd om je ANWB lidmaatschapspas te tonen. Tip; deze heb je altijd op zak met de Eropuit app.