Een dagje uit in Flevoland

Flevoland is de nieuwe aanwist van ons land en wat kun je er veel beleven! Van attractieparken tot aan natuurgebieden, je kunt op veel plekken terecht voor een leuk dagje uit. Wat ga jij doen in Flevoland?

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Flevoland. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Tot gauw in Flevoland!

Aviodrome

Beleef een dag vol vliegtuigactie voor jong en oud in Aviodrome! Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen, stap aan boord van een Boeing 747, de flight simulator en bekijk de 4D-film Skymania. Kinderen leven zich uit in de kinderattracties. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot!

Bezoek Aviodrome 

Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, verwonderende natuur of eindeloos speelplezier: de Orchideeën Hoeve is voor elk type reiziger een must-see! Ontdek Europa's grootste indoorpark (25.000 m2) en dompel je onder in een adembenemende natuurbeleving. Dwaal over geheime junglepaden, waan je tussen de vlinders en papegaaien, griezel bij de jungleshows en lunch onder de sprookjesachtige bloemenzee in de Zwevende Bloementuin.

Ga naar Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Batavialand

Leer alles over de Nederlandse geschiedenis met betrekking tot het water. Water als vriend, water als vijand en water als de levensader van de ontdekkingsreizen en overzeese handel.

Bezoek Batavialand met korting!

Fun Forest Almere

Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf!

Kom naar Fun Forest Almere

Walibi Holland

Walibi Holland, daar vind je alles in één. Actie, spektakel en adrenaline! Stap in de wildste achtbanen, wreedste attracties en geniet van de vetste festivals. Kortom: in Walibi ga je hard!

Bezoek Walibi Holland