Maatregelen coronavirus Madurodam

Madurodam volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Madurodam

Tot 30% korting

Ontdek de nieuwste attracties in Madurodam en beleef waar Nederland groot in is.

Nederland op z'n grootst

In Madurodam ontdek je het beste van Nederland. Geniet van honderden gebouwen en tientallen doe-activiteiten. In de indoorattracties komen de grote verhalen van ons kikkerlandje via special effects en beeld- en geluidseffecten pas écht tot leven. Zo beleef je in de spectaculaire familie experience 'de Waterwolf' hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Of stap aan boord van het schip 'De Vergulde Bever' en ontdek het verhaal over de Nederlandse roots van New York.
En ben je een echte voetbalfan? Dan mag je 'Zo groot is Oranje' niet overslaan. Neem plaats op de tribune en juich het Nederlands Elftal nog een keer door de spannende finale van het EK ’88.  Trap zelf een balletje op onze pannavelden of tover jezelf om tot een virtuele voetbalkampioen in onze app en deel jouw gaafste voetbaltrucs met de wereld.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Madurodam voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Madurodam.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Madurodam:

  • Zomer tickets: 30% korting - geldig voor een bezoek t/m 30 september
  • Reguliere tickets: € 3,- korting - geldig voor een bezoek t/m 31 december

Coronamaatregelen Madurodam

Geopend vanaf: 19 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend voor afhalen
Overige maatregelen: Extra hygiënemaatregelen en afstandmarkeringen

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Madurodam met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Den Haag voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.