advertentie

Madurodam

Den Haag
 
(38 beoordelingen)
Madurodam  3,76315789473684538

Koop nu je tickets en ontvang € 4,- korting!

€ 4,- korting

 • alttekst

Nederland op z'n grootst

In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen.

Buitenspeeltuin, indoor playzone, ontdekken waar een klein land groot in is. Dat kan allemaal in Madurodam! Samen beleef je hoe Nederland is ontstaan en zorg je dat het land niet onder water komt te staan. Leer vliegen op Schiphol of blus samen een schip. Kom snel kijken. In Madurodam beleef je een onvergetelijke dag!

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat bij de DJ Tafel, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door samen de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen komt ons land niet onder water te staan. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie 'Zo Groot Is Oranje' en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Ga op de foto met de echte cup van 1988 en probeer zelf diverse voetbalskills in de interactieve skillzone.


Nieuwste indoor attractie

In Nieuw Amsterdam, de nieuwe familieattractie van Madurodam, ga je terug in de tijd naar de 17e eeuw. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Op het stadsplein steek je samen met vrienden en familie de handen uit de mouwen en vuur je de kanonnen af.


Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Dus je draagt daar ook aan bij met je bezoek!


Kenmerken van Madurodam
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Attractieparken
MadurodamGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefAttractieparken

Klantenbeoordeling Madurodam

 
(38 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Toon alle beoordelingen
Prijzen en tickets

leden
Entree vanaf 3 jr. van € 16,50 voor
€ 12,
50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

servicekosten € 0,50 p/ticket, max € 2,-

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 oktober 2017
te gebruiken t/m 30 november 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Madurodam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Madurodam. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 november 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van €2,00.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 november 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Actueel

Madurodam Spookstad

14-10-2017  -  29-10-2017

Het spootk in Madurodam tijdens de Herfstvakantie. Kom gezellig griezelen. kennis met het bekendste Haagse griezelverhaal: 'Kop van Jut'.

Madurodam Spookstad

14-10-2017  -  29-10-2017

Het spootk in Madurodam tijdens de Herfstvakantie. Kom gezellig griezelen. kennis met het bekendste Haagse griezelverhaal: 'Kop van Jut'.

Praktisch

  Adres

 • George Maduroplein 12584 RZDen Haag Madurodam
  George Maduroplein 1
  2584 RZ Den Haag
  Plan uw route

  Contact

  Bel 070 - 416 2400
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

  Openingstijden

  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
40% korting

Madame Tussauds

Amsterdam
(13 beoordelingen)
Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.
Geen foto

NEMO Science Museum

Amsterdam
(14 beoordelingen)
NEMO: Ontdek zelf hoe de wereld werkt
Geen foto
met leden- voordeel

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam
(74 beoordelingen)
In Diergaarde Blijdorp kijk je je ogen uit!
Geen foto
20% korting

Het Spoorwegmuseum

Utrecht
(31 beoordelingen)
Bezoek Het Spoorwegmuseum in Utrecht en zet een stap terug in de tijd. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie.