Madurodam

€ 3,- korting

Ontdek de nieuwste attracties in Madurodam en beleef waar Nederland groot in is.

Nederland op z'n grootst

In Madurodam ontdek het beste van Nederland. Geniet van honderden gebouwen en tientallen doe-activiteiten. In de indoorattracties komen de grote verhalen van ons kikkerlandje via special effects en beeld- en geluidseffecten pas écht tot leven. Zo beleef je in de spectaculaire familie experience 'de Waterwolf' hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Of stap aan boord van het schip 'De Vergulde Bever' en ontdek het verhaal over de Nederlandse roots van New York.
Met een bezoek aan het 'Hof van Nederland' kan je het ontstaan van Nederland herbeleven. En ben je een echte voetbalfan? Dan mag je 'Zo groot is Oranje' niet overslaan. Laat je als “warming up” inspireren door de Oranje helden en heldinnen van toen en nu. Neem plaats op de tribune en juich het Nederlands Elftal nog een keer door de spannende finale van het EK ’88. Hup Holland! Trap zelf een balletje op onze pannavelden of tover jezelf om tot een virtuele voetbalkampioen in onze app en deel jouw gaafste voetbaltrucs met de wereld.

Sfeervolle lichtjes in Madurodam

Kom naar de Winterweken in Madurodam! Van 6 december tot en met 5 januari is het hele park sfeervol verlicht met duizenden lichtjes. Zo zag je Madurodam nog nooit. Met meer dan 65.000 schitterende lichtjes, heerlijke lekkernijen én winterse tafereeltjes is de sfeer elke dag winters en gezellig.

Magie in de avond

Madurodam heeft tijdens de kerstvakantie (van 21 december t/m 5 januari) speciale avondopenstellingen tot 20:00 uur. Zo kunnen jong en oud ook in het donker de prachtige lichtjes in het park bewonderen. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant en maak daarna met de hele familie een avondwandeling door het magisch verlichte park. De ideale afsluiting van een heerlijke dag in Madurodam, ook erg leuk voor opa’s en oma’s. Goed om te weten: op eerste en tweede kerstdag en 1 januari is Madurodam ook geopend.
De speciale avondopeningen vinden plaats op: 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 december en 2, 3, 4 en 5 januari.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via de website te bestellen en niet in de ANWB-winkel.