advertentie

Madurodam

Den Haag
 
(23 beoordelingen)
Madurodam  3,43478260869565523

Bestel tickets voor Madurodam van €16,50 voor €13,50

€ 3,- korting

 • alttekst

Ontdek de grote verhalen van Nederland!

In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen.

Voor elk wat wils
Buitenspeeltuin, indoor playzone, ontdekken waar een klein land groot in is. Dat kan allemaal in Madurodam! Samen beleef je hoe Nederland is ontstaan en zorg je dat het land niet onder water komt te staan. Leer vliegen op Schiphol of blus samen een schip. Kom snel kijken. In Madurodam beleef je een onvergetelijke dag!

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat bij de DJ Tafel, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door samen de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen komt ons land niet onder water te staan.

Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Ga op de foto met de echte cup van 1988 en probeer zelf diverse voetbalskills in de interactieve skillzone.

Ga naar het Hof van Nederland, een multi-zintuigelijke ervaring waar bezoekers deelnemen aan de Eerst Vrije Statenvergadering in 1572 en de spanning ervaren van dat belangrijke moment in de Nederlandse geschiedenis.

Ook uitrazen in de grote speeltuin behoort tot de mogelijkheden en tot slot natuurlijk een digitale 3D kopie laten maken in de Fantasitron om thuis nog een mini-versie van jezelf te bestellen. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag in Madurodam.

Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Dus je draagt daar ook aan bij met je bezoek!


Kenmerken van Madurodam
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Attractieparken
MadurodamGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefAttractieparken

Klantenbeoordeling Madurodam

 
(23 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenfeminem, 3 mei 2017 Gezin
Ouderwets leuk

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Beetje jeugdsentiment dit bezoekje aan Madurodam. En wat lijkt het park klein (de oppervlakte dus) wanneer je er als volwassene komt. Hier en daar wat rommelig omdat er wat nieuwe 'attracties' aangelegd werden. Onze kleuter van bijna 5 vond vooral de speeltuin te gek. De 'echte' boot was een schot in de roos voor onze dochter. Prima uitje dus.

Vannaardentromp, 24 maart 2017 Gezin
Jammer, park verre van klaar voor bezoek

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij hadden ons met onze kleinzoons erg verheugd op een dagje madurodam! Helaas maakte de prijs van de entre deze dag niet waar! Alles lag op de schop, grachten waren leeg, boten op kisten, activiteiten kapot of buiten dienst, speeltuin op de schop en restaurant gesloten! Op zich geen probleem als de prijs er naar is maar het was de volle mep! Hadden wij dit geweten hadden we het tripje uitgesteld! Eigenlijk alles teleurstellend!!!! Priiskwaliteid teleurstellend! Hebben bij het verlaten geen personeel gezien om onze teleurstelling uit te spreken!

jacobwilly, 10 maart 2017 Gezin
Park niet klaar voor bezoek

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij zijn in de voorjaarsvakantie met onze kleindochter van 7 naar het park geweest. Men was volop in het park bezig, we konden niet overal bij, de speeltuin was gesloten, het paviljoen was gesloten en er waren attracties die niet werkten. We hebben dit aangegeven en er liggen kaartjes klaar wanneer we nog een keer willen gaan maar ik weet nog niet of we hier wel gebruik van gaan maken. Het was in ieder geval wel een netjes gebaar.

Trudy en Peter, 4 augustus 2016 Groep
Korting

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Via de website wilden we kaartjes met korting voor Madurodam kopen. Kaartjes met korting kunnen t/m eind augustus 2016 besteld worden. Fijn. We willen morgen met familie naar Madurodam. Helaas kan je op de website niet aangeven hoeveel kaarten we willen bestellen. Dus de kaarten maar via de website van Madurodam besteld. Gelukkig kan je daar kaarten kopen waarbij 4 personen voor de prijs van 3 naar binnen kunnen. Dus iets duurder dan via ANWB.

Jabro54, 29 april 2016 Gezin
Leuke actie

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Op het forum staat wisselende informatie over de aankoopprijzen, is het nu wel of niet voordeliger via de ANWB. Dit zijn de prijzen in April 2016 Kaarten via de kassa € 16.50 x 3= € 49.50 Madurodam Online € 14.50 x 3 = € 43.50 ANWB Online € 13 x 3 = € 39 Dus toch maar via de ANWB besteld (( ;
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
vanaf 3 jaar van € 16,50 voor
€13,
50

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 28 juni 2017
te gebruiken t/m 31 december 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Madurodam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Madurodam. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • George Maduroplein 12584 RZDen Haag Madurodam
  George Maduroplein 1
  2584 RZ Den Haag
  Plan uw route

  Contact

  Bel 070 - 416 2400
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

  Openingstijden

  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
40% korting

Madame Tussauds

Amsterdam
(9 beoordelingen)
Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.
Geen foto

NEMO Science Museum

Amsterdam
(7 beoordelingen)
NEMO: Ontdek zelf hoe de wereld werkt
Geen foto
Tot € 10,50 korting

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam
(51 beoordelingen)
In Diergaarde Blijdorp kijk je je ogen uit!
Geen foto
tot 50% korting

Het Spoorwegmuseum

Utrecht
(27 beoordelingen)
Bezoek Het Spoorwegmuseum in Utrecht, en zet een stap terug in de tijd. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie.