Maatregelen coronavirus Madurodam

Madurodam is voorlopig gesloten. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Madurodam

€ 3,- korting

Ontdek de nieuwste attracties in Madurodam en beleef waar Nederland groot in is.

Nederland op z'n grootst

In Madurodam ontdek het beste van Nederland. Geniet van honderden gebouwen en tientallen doe-activiteiten. In de indoorattracties komen de grote verhalen van ons kikkerlandje via special effects en beeld- en geluidseffecten pas écht tot leven. Zo beleef je in de spectaculaire familie experience 'de Waterwolf' hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Of stap aan boord van het schip 'De Vergulde Bever' en ontdek het verhaal over de Nederlandse roots van New York.
En ben je een echte voetbalfan? Dan mag je 'Zo groot is Oranje' niet overslaan. Laat je als “warming up” inspireren door de Oranje helden en heldinnen van toen en nu. Neem plaats op de tribune en juich het Nederlands Elftal nog een keer door de spannende finale van het EK ’88. Hup Holland! Trap zelf een balletje op onze pannavelden of tover jezelf om tot een virtuele voetbalkampioen in onze app en deel jouw gaafste voetbaltrucs met de wereld.

Beleef Madurodam zelf

In het park kom je ogen en handen tekort tijdens jouw ontdekkingsreis door Nederland. In de haven liggen de containers al klaar om te laden. Dus stroop jouw mouwen maar op, want er is werk aan de winkel! Bestuur de kraan en stapel de blokken netjes op elkaar. Stap vervolgens achter de draaitafels van dj Armin van Buuren en ontdek of jij een megahit te pakken hebt door zelf de beats te mixen.
In Madurodam kan je natuurlijk ook lekker buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.