advertentie

Madurodam

Den Haag
 
(20 beoordelingen)
Madurodam  3,7520

Koop een ticket voor Madurodam van €16,50 voor €13,50

€3,00 korting

 • alttekst

Ontdek de grote verhalen van Nederland!

In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen.

Voor elk wat wils
Buitenspeeltuin, indoor playzone, ontdekken waar een klein land groot in is. Dat kan allemaal in Madurodam! Samen beleef je hoe Nederland is ontstaan en zorg je dat het land niet onder water komt te staan. Leer vliegen op Schiphol of blus samen een schip. Kom snel kijken. In Madurodam beleef je een onvergetelijke dag!

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat bij de DJ Tafel, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door samen de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen komt ons land niet onder water te staan.


Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Ga op de foto met de echte cup van 1988 en probeer zelf diverse voetbalskills in de interactieve skillzone.

Ga naar het Hof van Nederland, een multi-zintuigelijke ervaring waar bezoekers deelnemen aan de Eerst Vrije Statenvergadering in 1572 en de spanning ervaren van dat belangrijke moment in de Nederlandse geschiedenis.

Ook uitrazen in de grote speeltuin behoort tot de mogelijkheden en tot slot natuurlijk een digitale 3D kopie laten maken in de Fantasitron om thuis nog een mini-versie van jezelf te bestellen. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag in Madurodam.

Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Dus je draagt daar ook aan bij met je bezoek!Kenmerken van Madurodam
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Attractieparken
MadurodamGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefAttractieparken

Klantenbeoordeling Madurodam

 
(20 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenTrudy en Peter, 4 augustus 2016 Groep
Korting

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Via de website wilden we kaartjes met korting voor Madurodam kopen. Kaartjes met korting kunnen t/m eind augustus 2016 besteld worden. Fijn. We willen morgen met familie naar Madurodam. Helaas kan je op de website niet aangeven hoeveel kaarten we willen bestellen. Dus de kaarten maar via de website van Madurodam besteld. Gelukkig kan je daar kaarten kopen waarbij 4 personen voor de prijs van 3 naar binnen kunnen. Dus iets duurder dan via ANWB.

Jabro54, 29 april 2016 Gezin
Leuke actie

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Op het forum staat wisselende informatie over de aankoopprijzen, is het nu wel of niet voordeliger via de ANWB. Dit zijn de prijzen in April 2016 Kaarten via de kassa € 16.50 x 3= € 49.50 Madurodam Online € 14.50 x 3 = € 43.50 ANWB Online € 13 x 3 = € 39 Dus toch maar via de ANWB besteld (( ;

Kralined, 1 oktober 2015 Gezin
Nederland in vogelvlucht

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Goede sfeer voor jong en oud zeer leerzaam, en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Eijsackers, 12 juli 2015 Gezin
Korting

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Zie Madurodam.nl Kassaprijs 15,50. Online prijs 13,50. ANWB prijs 10,50. Gratis voor kinderen TOT 3 jaar en niet zoals ANWB vermeldt T/M 3 jaar.

arl, 19 februari 2015
prijs LETOP extra kosten

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

de anwb is 1 euro goedkoper per ticket als online bij madurodam.nl, echter komen er 1,50 euro kosten bij. dus ik heb net toch maar direct bij madurodam besteld
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
vanaf 3 jaar van €16,50 voor
€ 13,
50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

servicekosten € 0,50 p/ticket, max € 2,-

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2017
te gebruiken t/m 31 december 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Madurodam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Madurodam. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • George Maduroplein 12584 RZDen Haag Madurodam
  George Maduroplein 1
  2584 RZ Den Haag
  Plan uw route

  Contact

  Bel 070 - 416 2400
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

  Openingstijden

  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
€7,50 korting

Madame Tussauds

Amsterdam
(7 beoordelingen)
Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.
Geen foto

NEMO Science Museum

Amsterdam
(7 beoordelingen)
NEMO: Ontdek zelf hoe de wereld werkt
Geen foto
€5,00 korting

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam
(44 beoordelingen)
In Diergaarde Blijdorp kijk je je ogen uit!
Geen foto
20% korting

Het Spoorwegmuseum

Utrecht
(20 beoordelingen)
Bezoek Het Spoorwegmuseum in Utrecht, en zet een stap terug in de tijd. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie.