Madurodam

€ 3,- korting

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.

Ontdek het beste van Nederland! Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zelf beats. Altijd al eens willen leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er 'speeltuin de Waddenzee'. De allerkleinsten kunnen terecht in de 'Nijntje-speeltuin'. 

Versla de Waterwolf in Madurodam

Beleef in de spectaculaire familieattractie 'De Waterwolf' hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Een zinderende en interactieve show over Nederlands meest indrukwekkende overwinning op water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer.

Indoor attracties

In Madurodam kun je binnen ook veel doen en beleven. Zo komt in 'Het verhaal van George' de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het 'Hof van Nederland' ontdek je een van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. In 'Zo Groot Is Oranje' ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 en voel je hoe het is om kampioen te worden.  En in 'Nieuw Amsterdam' ga je terug in de tijd naar de 17e eeuw. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via de website te bestellen en niet in de ANWB-winkel.