Naar artikel

Kampioen: op papier én al je apparaten

Met een oplage van 3,6 miljoen exemplaren is Kampioen een van de grootste gedrukte bladen van Nederland. Geen ander magazine valt bij zo veel mensen in de brievenbus.

Mooi natuurlijk, maar niet goed voor het milieu: om één A4’tje te maken is maar liefst 20 liter water nodig. Dat kan duurzamer. Daarom hebben we een gloednieuw e-magazine ontwikkeld. Hierin lees je het allerbeste van de Kampioen, maar dan op je apparaten. Hoe laat jij je het liefst inspireren om eropuit te trekken: tijdens het scrollen, bladeren of beide?

In je brievenbus of op het scherm?

In ons nieuwe en dynamische e-magazine vind je de mooiste verhalen, tips en aanbiedingen uit Kampioen. Hij is bovendien gebruiksvriendelijk, op al je apparaten te lezen én kost geen velletje papier. 

Uiteindelijk bepaal jij hoe je Kampioen ontvangt: op papier, scherm of allebei? Aan jou de keuze. En als je later spijt krijgt van je keuze, dan draai je ‘m eenvoudig terug.

  • Per post en digitaal
    4 keer per jaar in je brievenbus én altijd digitaal via anwb.nl/kampioen
  • Niet per post, alleen digitaal
    Altijd digitaal via anwb.nl/kampioen

Meer weten?

Heb je vragen over deze keuze of ons nieuwe e-magazine? Stel ze ons gerust! Je bereikt on via het contactformulier of je kunt bellen naar 088 269 22 22.