Dit zijn de leukste kampeerspullen

Januari, een lange maand en voor veel mensen is opruimen een fijne start van het nieuwe jaar. Wie weet durf je al aan een kampeervakantie te denken. Dan zijn er altijd wel wat items die je bent vergeten op je verlanglijstje te zetten.

1. Koken op de camping

Hier kom je mee voor de dag, hoor. Met deze pannen kook je met gemak een driegangenmenu op de camping. Als je de campingburen vaak langs ziet lopen als je aan het koken bent, dan willen ze óf mee-eten, óf ze zijn jaloers op je pannenset. Voor wildkampeerders en outdoormensen: de pannen zijn ook geschikt voor benzinebranders. 

2. Gestrekt in je tent

Wat is een slaapzak toch handig. Niet alleen voor een kampeervakantie, maar het gezin maakt er gretig gebruik van voor elke logeerpartij. Deze slaapzak is niet te dik, maar wel lekker warm.

3. Alles een vaste plek

Er komt altijd een moment tijdens je vakantie op de camping, dat je het gevoel hebt alleen maar bezig te zijn met zoeken. Een lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar campingkastje kan zomaar het verschil maken. Lekker alles op een vaste plek.

Voordeel

Als CKE-houder ontvang je nu tot en met 31 januari € 14,- korting op deze Urban Outdoor kast, ideaal voor in de tent. Bekijk al het voordeel.

4. Huiselijk buitenkleed

Dat staat toch zó gezellig, zo’n buitenkleed. Geeft meteen een huiselijk gevoel. Het campingkleed kun je gewoon laten liggen in de regen en verkleurt niet snel door de zon. Maar eigenlijk is het design het allerleukst. Mag ook gewoon in de tuin.

5. Cool, die koeltas

Geen gesleep met een loeizware koelbox – die dan steeds tegen je enkels aan bonkt. Nee, deze koeltas is een stuk handiger en laten we eerlijk zijn: ziet er ook hip uit. Op de camping, voor de picknick en mee naar zee.

6. Licht maar ook licht

Het hoeft echt niet te stormen, wil je deze stormlamp kunnen gebruiken. Hij staat stoer, binnen twee uur is ‘ie opgeladen en geeft een fijne sfeer op de campingtafel. Dit licht is ook nog eens heel licht.

Voordeel

Als CKE-houder ontvang je nu tot en met 31 januari € 15,- korting op een Alles-in-één kampeerlamp. Bekijk al het voordeel.

Ook interessant:

 

Speciaal voor jou geselecteerd