Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dit zijn de leukste kampeerspullen

Een heerlijke stoel om in te relaxen, een slaapzak om in op te warmen en een campingkleed wat zo gezellig staat. Dan zijn er altijd wel wat items die je bent vergeten op je verlanglijstje te zetten.

1. Koken op de camping

Hier kom je mee voor de dag, hoor. Met deze pannen kook je met gemak een driegangenmenu op de camping. Als je de campingburen vaak langs ziet lopen als je aan het koken bent, dan willen ze óf mee-eten, óf ze zijn jaloers op je pannenset. Voor wildkampeerders en outdoormensen: de pannen zijn ook geschikt voor benzinebranders. 

2. Gestrekt in je tent

Wat is een slaapzak toch handig. Niet alleen voor een kampeervakantie, maar het gezin maakt er gretig gebruik van voor elke logeerpartij. Deze slaapzak is niet te dik, maar wel lekker warm.

3. Alles een vaste plek

Er komt altijd een moment tijdens je vakantie op de camping, dat je het gevoel hebt alleen maar bezig te zijn met zoeken. Een lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar campingkastje kan zomaar het verschil maken. Lekker alles op een vaste plek.

4. Huiselijk buitenkleed

Dat staat toch zó gezellig, zo’n buitenkleed. Geeft meteen een huiselijk gevoel. Het campingkleed kun je gewoon laten liggen in de regen en verkleurt niet snel door de zon. Maar eigenlijk is het design het allerleukst. Mag ook gewoon in de tuin.

5. Cool, die koeltas

Geen gesleep met een loeizware koelbox – die dan steeds tegen je enkels aan bonkt. Nee, deze koeltas is een stuk handiger en laten we eerlijk zijn: ziet er ook hip uit. Op de camping, voor de picknick en mee naar zee.

6. Licht maar ook licht

Het hoeft echt niet te stormen, wil je deze stormlamp kunnen gebruiken. Hij staat stoer, binnen twee uur is ‘ie opgeladen en geeft een fijne sfeer op de campingtafel. Dit licht is ook nog eens heel licht.

Ook interessant:

 

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.