Handig voor onderweg

Voor het eerst de weg op...

Nooit meer file en altijd een parkeerplek: het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar met een paar handige tooltjes kun je een hoop ergernissen op de weg voorkomen.

ANWB Onderweg app

Als je voor het eerst zelf achter het stuur zit komen er 1001 dingen tegelijk op je af. Je moet leren om je zeker te voelen in de auto, de weg vinden en vaak zitten er ook nog medepassagiers in de auto die een goed gesprek willen voeren. ANWB Onderweg brengt je in 1 app alles wat je nodig hebt: verkeersinformatie (files, flitsers en werkzaamheden), routeplannen, ov- reisinformatie, samenrijden, benzineprijzen, laadpalen, parkeertarieven en de Wegenwacht.

Download hier de gratis Onderweg-app

Nooit meer verdwalen

Ook zonder richtingsgevoel kun je makkelijk overal komen. Gelukkig is de tijd dat je tijdens het rijden ‘De grote wegenatlas’ op schoot hebt voorgoed voorbij en gaat navigeren tegenwoordig een stuk gemakkelijker. Check de routeplanner om je route alvast te bekijken. Veel onderweg? Regel dan een navigatiesysteem, leen er één van je ouders of neem een kijkje in de ANWB webshop.

ANWB Parkeren

Geen kleingeld op zak of je pinpas vergeten? Of nog erger… een parkeerboete onder de ruitenwisser? Met de ANWB Parkeren-app en Yellowbrick kun je eenvoudig betalen via je mobiele telefoon. Lees meer over ANWB Parkeren.
ANWB-leden kunnen gratis van deze handige service gebruikmaken en hebben een voordelig start- en stoptarief. Ben je nog geen lid en 24 jaar of jonger? Dan krijg je met Jongerenvoordeel hoge korting op de Wegenwacht Service.