Naar artikel

Rondje Amsterdam

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam

  De fietsroute Rondje Amsterdam leidt met een boog om de grote toeristenmassa’s van het Damrak en de Kalverstraat langs de mooiste plekjes van de stad. We nemen een kijkje op het voormalige Marineterrein, stoppen bij het charmantste plein van de stad, fietsen onder het Rijksmuseum door en eten een hapje in De Hallen in Amsterdam-West. Via de Jordaan gaan we naar Noord, waar het tegenwoordig gebeurt, om af te sluiten met een film of een drankje met prachtig uitzicht over het IJ.

  N.B. Op deze route ga je met de pont naar Noord (NDSM) en dus maak je gebruik van het OV. Op het NDSM-terrein wordt flink gebouwd, houd rekening met omleidingen en verkeersregelaars; volg hun aanwijzingen op en stap af bij voetpaden of rijplaten.

  De leukste fietsarrangementen 

  Heb je zin om een weekend erop uit te trekken met de fiets? We brengen de mooiste fietsroutes en de fijnste hotels bij elkaar.

  Tot25%korting
  Wegenwacht Fiets 

  Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

  Gastvrij Punten in Nederland 

  ANWB Gastvrij Plus punten zijn locaties die er alles aan doen om het jou als fietser naar de zin te maken. Je kunt er prima even uitpuffen onder het genot van iets lekkers, voordat je je tocht vervolgt.

  Shop nu
  Fietsnavigatie 

  Ontdek onze gebruiksvriendelijke fietsnavigatieystemen en maak nog meer fietstochten!