Vind een fietsaccu

Vind een fietsaccu

Selecteer jouw elektrische fiets

Fietsaccu Bosch

Bosch fietsaccu’s voor elektrische fietsen

Bosch maakt zelf geen elektrische fietsen, maar levert wel voor veel ebikes de fietsaccu. De meest gebruikte Bosch fietsaccu’s zijn de Bosch Powerpack en Bosch Classic. Van de Powerpack van Bosch zijn weer meerdere varianten in de omloop.

Terwijl de complete wildgroei aan verschillende fietsaccu’s uit de markt aan het verdwijnen is, blijft er een beperkte groep accuproducenten over. De fietsaccu’s van Bosch worden op diverse merken elektrische fietsen gebruikt. De meest bekende fietsmerken zijn Batavus, Gazelle en Sparta, maar ook relatief kleine merken (bijv. Haibike en Victoria) weten hun gang naar Bosch met enige regelmaat te vinden.

Bosch Powerpack Classic accu´s

De Bosch Powerpack Classic (36 Volt) fietsaccu  (ook wel Bosch Powerpack Classic genoemd) gaat altijd gepaard met een middenmotor en zit onder de bagagedrager. De fietsaccu werd gebruikt op modellen van 2010 t/m 2013 en op enkele modellen uit 2014.

Bosch Powerpack Active en Performance accu´s

De Bosch Powerpack fietsaccu’s zijn verkrijgbaar als frameaccu en als accu voor onder de bagagedrager. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt door Bosch in het type-uitvoering: 300, 400 en 500. Het verschil zit hem in de capaciteit. De Active en Performance zijn in principe met elkaar uitwisselbaar. De laatstgenoemde heeft een grotere actieradius dan de Active.

Voordelen ANWB Fietsaccu