Naar artikel

14 de musical over Johan Cruijff

25% korting per ticket

14 het bijzondere verhaal van Johan Cruijff.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor 14 de musical  

14 vertelt het bijzondere verhaal van Johan Cruijff. Bij nummer 14 denkt iedereen meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden; Johan Cruijff. 14 de musical laat zien hoe Johan Cruijff, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven en het overlijden van zijn vader, hebben hem gemaakt tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, dans, muziek, video- en archiefbeelden kan je het leven van Cruijff zien door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. Je gaat het immers pas zien als je het doorhebt.

Humor, nostalgie een heel veel voetbal tijdens een onvergetelijk avondje Cruijff. Al meer dan 100.000 bezoekers, maar da’s logisch! Een weergaloos avondje uit met partner, kinderen of voetbalvrienden!

Script en regie zijn in handen van Tom de Ket. 14 de musical is gemaakt in samenwerking met Cruyff Management en AFAS Software

Waar en wanneer

14 de musical is te zien in het gloednieuwe AFAS Theater in Leusden bij Amersfoort. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur op woensdag t/m zaterdagavond en er is een matinee op zaterdagmiddag om 15.00 uur.

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten, exclusief 20 minuten pauze.
De foyer van het prachtige, nieuwe AFAS Theater in Leusden (bij Amersfoort) is 1 uur voor aanvang geopend.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor 14 de musical  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 14 de musical in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor 14 de musical met 25% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK op 0900-9203 (€ 0,45 pm).

Aanvullende informatie
De ticketprijs is inclusief GRATIS parkeren, drankje en servicekosten per ticket. 

  • De reguliere prijzen voor de voorstellingen op zaterdag zijn 10,- euro hoger dan de reguliere prijzen voor de voorstellingen op woensdag t/m vrijdag.
  • Tickets aangeschaft bij ANWB zijn geldig vanaf 8 jaar.
  • Het theater en de voorstelling zijn rolstoeltoegankelijk. Rolstoelplekken inclusief ledenvoordeel zijn te reserveren via de klantenservice van NTK op 0900-9203 (€ 0,45 pm).
  • Tijdens het bestellen betaal je nog € 1,75 transactiekosten per bestelling.
  • Je kunt parkeren in de parkeergarage onder het AFAS Theater. Er is voldoende parkeergelegenheid, inclusief 48 invalidenplaatsen en 100 laadplekken. Vanuit de parkeerkelder kom je met de lift of trap in de ontvangstfoyer van het theater.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.