Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

14 de musical over Johan Cruijff

2e kaartje gratis!

Wacht niet langer want deze musical stopt op 6 juli! 14 het bijzondere verhaal van Johan Cruijff. Boek snel jouw tickets voordat het te laat is!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor 14 de musical  

14 vertelt het bijzondere verhaal van Johan Cruijff. Bij nummer 14 denkt iedereen meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden; Johan Cruijff. In 14 de musical zie je hoe Johan Cruijff, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Zijn sportcarrière, privéleven, goede en verkeerde keuzes en het overlijden van zijn vader, hebben hem gemaakt tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, dans, muziek, video- en archiefbeelden ervaar je het leven van Cruijff door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. Je gaat het immers pas zien als je het doorhebt.

Humor, nostalgie en veel voetbal tijdens een onvergetelijk avondje Cruijff. Al meer dan 100.000 bezoekers, maar da's logisch! Een weergaloos avondje uit met partner, kinderen of voetbalvrienden!

Script en regie zijn in handen van Tom de Ket. 14 de musical is gemaakt in samenwerking met Cruyff Management en AFAS Software.

Waar en wanneer

14 de musical is te zien in het gloednieuwe AFAS Theater in Leusden bij Amersfoort. De voorstellingen zijn op woensdag t/m zaterdagavond om 20.00 uur en er is een matinee op zaterdagmiddag om 15.00 uur.

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten, exclusief 20 minuten pauze. De foyer van het prachtige, nieuwe AFAS Theater in Leusden (bij Amersfoort) is 1 uur voor aanvang geopend.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor 14 de musical  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 14 de musical in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor 14 de musical met 50% korting per ticket., deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK op 0900-9203 (€ 0,45 pm).

Aanvullende informatie

De ticketprijs is inclusief GRATIS parkeren, drankje en servicekosten per ticket. 

  • De reguliere prijzen voor de voorstellingen op vrijdag en zaterdag zijn 10,- euro hoger dan de reguliere prijzen voor de voorstellingen op woensdag t/m donderdag.
  • Het voordeel wordt verrekend als 50% voordeel per ticket.
  • Tickets aangeschaft bij ANWB zijn geldig vanaf 8 jaar.
  • Het theater en de voorstelling zijn rolstoeltoegankelijk. Rolstoelplekken inclusief ledenvoordeel zijn te reserveren via de klantenservice van NTK op 0900-9203 (€ 0,45 pm).
  • Tijdens het bestellen betaal je nog € 1,75 transactiekosten per bestelling.
  • Je kunt parkeren in de parkeergarage onder het AFAS Theater. Er is voldoende parkeergelegenheid, inclusief 48 invalidenplaatsen en 100 laadplekken. Vanuit de parkeerkelder kom je met de lift of trap in de ontvangstfoyer van het theater.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.