Naar artikel

De Orchideeën Hoeve

€ 2,- korting incl. non-alcoholisch drankje + gebak

Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, verwonderende natuur of eindeloos speelplezier: De Orchideeën Hoeve is voor elk type reiziger een must-see!

De Orchideeën Hoeve is benoemd tot leukste uitje van provincie Flevoland 2023!

De Orchideeën Hoeve

Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en shoppen op die leuke vakantiemarkt: voor een dagje tropen hoef je de grens helemaal niet over. In indoorpark de Orchideeën Hoeve ligt de jungle gewoon aan je voeten en beleef je samen met jouw familie de leukste avonturen. 

Volg de kleurrijke paden door het junglepark en ontsnap aan het dagelijkse, drukke bestaan. Maak je hoofd leeg tussen duizenden vlinders en reusachtige palmen, train je lachspieren bij het voeren van de vrolijke papegaaitjes en maak een vakantiefoto bij de waterval. Maar pas op! Voor je het weet leidt een loslopend aapje jou diep de rimboe in en bereik je alleen via een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad een nieuw avontuur.

Kaarsjesavonden

In december vinden de kaarsjesavonden plaats. Vanaf 16:30 uur komen de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lichtjes te ontsteken in het park. De Orchideeën Hoeve is tijdens de kaarsjesavonden geopend tot 21:30 uur. Sluit je dag magisch af.

Wij bieden momenteel drie verschillende tickets aan voor De Orchideeën Hoeve:

  • Regulier bezoek: € 2,- korting - geldig voor een bezoek overdag in de periode t/m 7 januari 2024. Met deze tickets kan je niet naar de kaarsjesavond. 
  • Combinatie middagbezoek en kaarsjesavond: € 2,- korting - geldig tijdens de dagen waarop de kaarsjesavonden plaatsvinden ( 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 22, 23, 27, 28, 29 en 30 december 2023). Met deze tickets kan je in de middag al een bezoek brengen aan het park. Daarnaast ontvang je bij aankomst een speciaal avondticket, waarmee je 's avonds tijdens de kaarsjesavond de route nogmaals mag lopen.
  • Kaarsjesavond tickets: € 2,- korting - geldig tijdens de dagen waarop de kaarsjesavonden plaatsvinden ( 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 22, 23, 27, 28, 29 en 30 december 2023). Met deze tickets kan je alleen een bezoek aan de kaarsjesavond brengen (vanaf 16:30 uur). 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Het ANWB Ticket is inclusief koffie, thee of fris + gebakje (smoothies en verse jus d'orange zijn uitgesloten). 
  • De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en rolstoelvriendelijk.
  • Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in de hoeve. 
  • De Orchideeën Hoeve beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de Orchideeën Hoeve te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de ANWB-winkels.