Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Attractiepark DippieDoe

25% korting

Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe!

Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe!

Attractiepark DippieDoe is het attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel met je kleintje in de Dreumesbaai. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk en weersonafhankelijk. Binnen en buiten is van alles te doen. Gelegen bij recreatiepark Aquabest, nabij Eindhoven. Naast de A2, dus uitstekend bereikbaar!

Buitenhaven

Beleef spanning en plezier in de Buitenhaven van DippieDoe! Buiten zijn er verschillende attracties waar je jezelf uren kan vermaken. Het attractiepark heeft buiten twee achtbanen, een zweefmolen, een strandkussen XXL, een schommelschip, botsauto’s, een 18-holes adventure midgetgolfbaan een Angry Birds speeltuin en nog veel meer! Ouders mogen natuurlijk mee in alle attracties.

Rust tussendoor even uit op het service terras van Attractiepark DippieDoe. Kijk uit over de waterplas van Aquabest waar je strandgasten kan zien genieten van een dagje uit en waar de waterskiërs voorbij racen. Prachtig uitzicht gegarandeerd!

Binnenhaven

De Binnenhaven van DippieDoe is een heus klimparadijs! En voornamelijk ingericht voor de jongste kinderen. Met een klimtoren waar je tot het plafond kan klimmen, de Klauter Kajuit waar je overal rond kan en een Dreumesbaai waar je dreumes kan leren lopen en diverse structuren en speelelementen kan ervaren. Verder is er een reuze glijbaan, een vrije val, een ballenbak en een draaimolen! Attractiepark DippieDoe is er voor ieder kind!

Aanvullende ticketinformatie

  • Het DippieDoe In- & Outdoor seizoen begint op 1 april. 
  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren.
  • Kinderen t/m 1 jaar en rolstoelgangers (+ maximaal 1 rolstoelbegeleider vanaf 16 jaar) hebben gratis toegang. Hier hoef je geen tickets voor aan te schaffen. 
  • Voor 60-plussers geldt er een aangepast tarief, tickets hiervoor zijn verkrijgbaar aan de kassa van DippieDoe. Kijk hiervoor op de website van DippieDoe.
  • Let op: Dit ticket geeft géén toegang tot DippieBoe tijdens Halloween (22 t/m 27 oktober 2024).
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Een groot aantal attracties bij Attractiepark DippieDoe is toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers.
  • Parkeren kan direct voor de deur. Een dagticket kost € 6,-. Deze schaf je ter plaatse aan (dus niet online).
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.