Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 
Uitverkocht!
ANWB Ledendag in de Efteling is volledig uitverkocht.

ANWB Ledendag in de Efteling

Uitverkocht

Op 23 en 24 maart 2024 is de Efteling het domein voor de ANWB-leden! Geniet van de Wereld vol Wonderen!

De Efteling is benoemd tot leukste uitje van Nederland 2024!

ANWB Ledendagen

Op 23 en 24 maart vinden de ANWB Ledendagen plaats in de Efteling. ANWB maakt het mogelijk om de Efteling op die dagen voordelig te bezoeken. De deuren zijn op beide dagen geopend van 10:00 tot 19:00 uur. Voor € 24,- per persoon inclusief parkeren ervaar je de betovering van de Efteling. Let op: OP = OP.

Lente in de Efteling

Kriebels in je buik

Je voelt de warmte van de zon weer op je gezicht. Je loopt langs verse bloemen, groene bomen en jonge diertjes, alles is ontwaakt uit de winter, ook in de Efteling. Geniet van de vele attracties en laat je overvallen door de lentekriebels. 

Beleef en geniet

Beleef een spannende rit in Baron 1898 of in de doldwaze familie-achtbaan Max & Moritz. Of zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en kom luisteren naar de verhalen van de Sprookjesboom. Of bezoek je liever een van de indrukwekkende parkshows? Er valt iedere dag genoeg te ontdekken in de Efteling!

Prachtige natuur

Het attractiepark is prachtig in het voorjaar. Een eiland met meer broedvogels dan ooit, tientallen bewoonde nestkasten en natuurlijk heel veel groen. Ook deze lente bloeit de natuur in de Efteling weer op. Wist je dat de Efteling ieder jaar duizenden nieuwe planten zaait en dat de eenden die hier rondlopen elk voorjaar kuikentjes hebben?