Naar artikel

Amusementspark Tivoli

't Leukste pretpark voor families met kids vanaf 2 jaar!

Beleef samen met het hele gezin een onvergetelijk uitje in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor kinderen vanaf 2 jaar, en word meegenomen naar een waar kinderparadijs. Met leuke attracties en speeltoestellen is het pretpark bij Nijmegen niet alleen favoriet bij kinderen tot ongeveer 10 jaar, maar ook nog eens kindvriendelijk en zeer overzichtelijk.

Attracties en speeltoestellen

Gelegen in het bosrijke Berg en Dal heeft Park Tivoli een ruim aanbod aan attracties zoals o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussens, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer. Verder zijn er verspreid over het park diverse speeltoestellen en er is een binnenspeeltuin met ballenbakken en glijbanen waardoor zowel met regen (overdekt) als met hitte (airco) lekker doorgespeeld kan worden.

Entertainment

Regelmatig is er leuk entertainment in het park. Van een Meet & Greet met mascottes Tiffi en Toffi tot een gave glitter tattoo of mooie hair feather. Tijdens feestdagen en vakanties is er op diverse dagen extra entertainment in het park aanwezig en in de herfstvakantie kan er tijdens Happy Halloween gezellig gegriezeld worden.

Ontspannen

Terwijl de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven, kunnen hun ouders en begeleiders relaxen op de diverse zitgelegenheden tussen de attracties. Het pretpark voor kinderen tot een jaar of 10 is dan ook optimaal ontworpen voor de jongste bezoekers en hun begeleiders.

Veilig en overzichtelijk

Het pretpark heeft nauwelijks wachttijden en dankzij de veilige, kindvriendelijke en overzichtelijke structuur van het park kunnen de kinderen altijd in de gaten gehouden worden. Maar begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom om samen met de kinderen alle attracties te ontdekken.

Wat te vieren?

Binnenkort jarig of wat anders leuks te vieren? Reden voor een feestje! In Amusementspark Tivoli kun je terecht voor een te gek kinder- of familiefeestje. Want een feestje vieren in een pretpark is toch het leukste dat er is?