Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Amusementspark Tivoli

Tot € 2,25 korting

Leuk pretpark voor families met kids vanaf 2 jaar!

Pretpark voor (families met) jonge kinderen, voor een onvergetelijk uitje vol avontuur en plezier.

Het bosrijke pretpark in Berg en Dal, bij Nijmegen, biedt een overvloed aan leuke attracties en speeltoestellen die speciaal zijn ontworpen voor jonge avonturiers tussen 2 en 10 jaar oud. Van een spannende achtbaan tot spetterende botsboten, trampolines en een zweefmolen - er is voor ieder wat wils.

Ook de volwassenen worden in het overzichtelijke pretpark niet vergeten. Er zijn voldoende zitgelegenheden waar je kunt ontspannen en genieten van de spelende kinderen, terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie of thee.

Na het draaien in de Choco Kopjes of meezingen met Harm en zijn kippen zin gekregen in wat lekkers? Het gezellige familierestaurant Tivoli’s Boscafé staat klaar met heerlijke maaltijden die zelfs de meest kritische kleine eters zullen smaken.

Zelfs als het weer niet helemaal meezit, hoeft de pret niet te stoppen. In de binnenspeeltuin kan gewoon doorgespeeld worden. Het pretpark is niet alleen ontzettend leuk, maar ook veilig en kindvriendelijk.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op! Weekend tickets zijn niet geldig op 31 juli, 7 en 14 augustus!
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hiervoor hoef je geen ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Amusementspark Tivoli en restaurant zijn toegankelijk voor mindervaliden. Er is, naast de gewone toiletten, een rolstoelvriendelijk toilet aanwezig. 
  • Honden zijn van harte welkom in Amusementspark Tivoli. Wel moet de hond aangelijnd zijn, mag deze niet mee in attracties en in de binnenspeeltuin.
  • Parkeren (€ 3,50 per auto/motor) is niet bij de prijs inbegrepen. Betaling bij aankomst op parkeerplaats.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.