Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Country & Christmas Fair

Kom tijdens de Country & Christmas Fair helemaal in de kerstsfeer!

Overal Kerstmis

De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair kom je weer helemaal in de stemming!

Genieten van de winterse sfeer. Wandelen langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocantes, antiquiteiten, sieraden, outdoorkleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen. Een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar!

Goed nieuws: de data zijn bekend voor de Country & Christmas Fair 2023. De 25ste editie van dit evenement vindt plaats van dinsdag 21 t/m zondag 26 november met als decor Slot Zeist. Ja, je leest het goed: de Country & Christmas Fair heeft als nieuw decor Slot Zeist. Ben je er klaar voor? Zet het in je agenda!

Meer kerstuitjes

Benieuwd naar meer kerstuitjes met korting bij ANWB Eropuit? Kijk dan op de pagina Originele kerstuitjes voor meer kerstgerelateerd aanbod met korting.