Naar artikel

Country & Christmas Fair

Tot € 5,- korting

Kom tijdens de Country & Christmas Fair helemaal in de kerstsfeer!

Overal Kerstmis

De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair kom je weer helemaal in de stemming!

Genieten van de winterse sfeer. Wandelen langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocantes, antiquiteiten, sieraden, outdoorkleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen. Een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar!

Goed nieuws: de data zijn bekend voor de Country & Christmas Fair 2023. De 25ste editie van dit evenement vindt plaats van dinsdag 21 t/m zondag 26 november met als decor Slot Zeist. Ja, je leest het goed: de Country & Christmas Fair heeft als nieuw decor Slot Zeist. Ben je er klaar voor? Zet het in je agenda!

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Het ticket is alleen geldig op de door jou gekozen datum en kan niet worden geruild voor een andere dag. Kijk als je op een dinsdag, woensdag of donderdag wilt gaan van tevoren goed of je een ticket voor de hele dag (10:00 - 22:00) of alleen de avond (18:00 - 22:00) aanschaft. Op vrijdag, zaterdag en zondag is je ticket altijd de hele dag geldig en zijn er geen aparte avondtickets.
  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang tot de fair.
  • Let op: De tickets voor kinderen van 12 t/m 16 jaar zijn zowel voor een hele dag als alleen de avond geldig. Hiervoor is het tarief namelijk gelijk.
  • Je kunt de toegangstickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • ANWB-leden krijgen geen korting op vertoon van hun lidmaatschapskaart aan de kassa, uitsluitend door te bestellen via deze pagina.
  • Country & Christmas Fair is gedeeltelijk rolstoelvriendelijk. De paden in de tuin en op het Slotplein zijn verhard. Er is echter ook een gedeelte voor het Slot dat een grindpad is, waardoor dit pad iets minder rolstoelvriendelijk is.
  • Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.
  • Je kunt tegen betaling parkeren op het parkeerterrein van Country & Christmas Fair. Voor € 12,50 bestel je het parkeerticket bij de ANWB. Koop het parkeerticket voor de juiste bezoekdatum. De parkeertickets dienen wel geprint meegenomen te worden. Locatie: Brouwerij 8, Parking.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Country & Christmas Fair te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.