Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ZooParc Overloon

Tot 33% korting

Op avontuur tussen de dieren in ZooParc Overloon.

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende expeditiegebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer… Op de plattegrond ontdek je met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de verschillende expeditiegebieden.

Nieuw gebied geopend: Madidi

Beleef een stukje Zuid-Amerika in ZooParc Overloon. In het nieuwe expeditiegebied van maar liefst 1 hectare groot ontdek je de meest bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika. Ga op zoek naar de 20 verschillende diersoorten en stap binnen in de nieuwe kas.

Avonturenpaadjes

Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Deze sluippaadjes maken een bezoek aan ZooParc extra avontuurlijk. En daarnaast kunnen kinderen zich lekker uitleven in de grote speeltuin!

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Zooparc Overloon:

  • Dinsdag deal tickets: 33% korting – geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 5 januari 2025, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal.
  • Reguliere tickets: 25% korting – geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2025

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
  • Dinsdag deal tickets niet geldig op dinsdagen in de schoolvakanties
  • Zooparc Overloon beschikt over diverse faciliteiten voor mindervaliden
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen ook niet mee naar binnen
  • Kom je met de auto? Koop vooraf je parkeermunt via de website van ZooParc Overloon om wachttijden te vermijden en zorgeloos van je dag in ZooParc Overloon te genieten. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.