Naar artikel

ZooParc Overloon

25% korting

Op avontuur tussen de dieren in ZooParc Overloon.

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende expeditiegebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer… Op de plattegrond ontdek je met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de verschillende expeditiegebieden.

Nieuw gebied geopend: Madidi

Beleef een stukje Zuid-Amerika in ZooParc Overloon. In het nieuwe expeditiegebied van maar liefst 1 hectare groot ontdek je de meest bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika. Ga op zoek naar de 20 verschillende diersoorten en stap binnen in de nieuwe kas.

Avonturenpaadjes

Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Deze sluippaadjes maken een bezoek aan ZooParc extra avontuurlijk. En daarnaast kunnen kinderen zich lekker uitleven in de grote speeltuin!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij ZooParc Overloon voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Je kunt maximaal 3 maanden vooruit reserveren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van ZooParc Overloon.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het park is geschikt voor rolstoelgebruikers.
  • Vooraf dien je een uitrijkaart aan te schaffen als je met de auto komt. Deze is op de website van ZooParc Overloon te bestellen tijdens het maken van een reservering.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar ZooParc Overloon te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.