Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Vogelpark Avifauna

Tot € 5,50 korting

Ontdek een wereld van vogels bij Vogelpark Avifauna.

Wandel door de verschillende werelddelen en laat je verrassen door al het moois dat er te zien is. Ontdek de meest kleurrijke vogels op je reis door Avifauna, maar ook rode panda’s, halfapen en dwergaapjes kun je van dichtbij bewonderen! Met alle leuke activiteiten, zoals de lori’s voeren of de voedertijd bijwonen, is een dagje Avifauna er eentje vol met plezier.

Kijk ook je ogen uit bij de vogeldemonstratie. Je ziet de vogels in actie. Je ziet ze jagen zoals ze in de natuur gewend zijn en ze vliegen zo langs je heen. Zo dichtbij heb je ze nog nooit gezien! Dit terwijl de verzorger je de leukste weetjes vertelt over de vogels.

Na alle mooie dieren is het tijd om te spelen! Geen kind zal zich vervelen in de grote speeltuin met speeltoestellen en (elektrische) attracties. Er zijn genoeg opties om te klimmen en te klauteren, nieuw zijn twee skelterbanen, waarbij zelfs de allerkleinsten kunnen racen op een heel natuurlijk circuit!

Wij bieden momenteel twee verschillend tickets aan voor Vogelpark Avifauna:

  • April tickets: € 5,50 korting – geldig voor een bezoek vanaf 29 maart t/m 12 mei 2024
  • Reguliere tickets: € 4,50 korting – geldig voor een bezoek vanaf 29 maart t/m 3 november 2024

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen.
  • Vogelpark Avifauna is grotendeels toegankelijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn niet welkom bij Vogelpark Avifauna.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Vogelpark Avifauna beschikt over een eigen parkeergelegenheid. De parkeerkosten zijn € 5,- en te bestellen via de website van Vogelpark Avifauna.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.