Naar artikel

Dierenrijk

Tot 33% korting

Kom dichter bij de dieren in Dierenrijk!

Dierenrijk

Vlakbij Eindhoven, tussen de velden ligt een hele bijzondere dierentuin. Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door onze speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij!

Bingo!

Naast coole, grote en sluwe dieren spotten, kun je in Dierenrijk ook op pad met een bingokaart. Op de route door het park speur je naar de afgebeelde diersoorten en items. Heb je als eerste een van de rijen vol? Dan heb je bingo! De bingokaarten zijn verkrijgbaar bij de entree voor € 0,50.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Dierenrijk voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Je kunt maximaal 3 maanden vooruit reserveren.
Let op! Voor een Dinsdag Deal ticket hoeft er GEEN reservering geplaatst te worden.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Dierenrijk:

  • Dinsdag deal tickets: 33% korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 7 januari 2024, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal
  • Regulier 2023: 25% korting - geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2024

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Dinsdag deal tickets niet geldig op dinsdagen in de schoolvakanties.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen. 
  • Dierenrijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt een enkele helling tegenkomen, omdat het landschap is aangepast aan de leefomgeving van de dieren. Medewerkers van Dierenrijk zijn echter altijd bereid je te helpen.
  • Blindengeleidehonden en hulphonden worden alleen toegelaten als ze ingeënt zijn. Voor meer informatie kijk op de website van Dierenrijk.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Dierenrijk te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: tickets zijn uitsluitend te verkrijgen via deze website en niet in de ANWB-winkels.