Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dierenrijk

Tot 34% korting

Kom dichter bij de dieren in Dierenrijk!

Dierenrijk

Vlakbij Eindhoven, tussen de velden ligt een hele bijzondere dierentuin. Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door onze speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij!

Bingo!

Naast coole, grote en sluwe dieren spotten, kun je in Dierenrijk ook op pad met een bingokaart. Op de route door het park speur je naar de afgebeelde diersoorten en items. Heb je als eerste een van de rijen vol? Dan heb je bingo! De bingokaarten zijn verkrijgbaar bij de entree voor € 0,50.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Dierenrijk:

  • Dinsdag deal tickets: 34% korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 5 januari 2025, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal.
  • Regulier 2024: 25% korting - geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2025

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Dinsdag deal tickets zijn niet geldig op dinsdagen in de schoolvakanties.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Kom je met de auto? Koop vooraf je uitrijticket via de website van Dierenrijk om wachttijden te vermijden en zorgeloos van je dag in Dierenrijk te genieten. 
  • Dierenrijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt een enkele helling tegenkomen, omdat het landschap is aangepast aan de leefomgeving van de dieren. Medewerkers van Dierenrijk zijn echter altijd bereid je te helpen.
  • Blindengeleidehonden en hulphonden worden alleen toegelaten als ze ingeënt zijn. Voor meer informatie kijk op de website van Dierenrijk.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: tickets zijn uitsluitend te verkrijgen via deze website en niet in de ANWB-winkels.