Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

KreaDoe

€ 4,- korting

Van 19 t/m 21 april 2024 bezoek je dé beurs voor creatieve inspiratie, het KreaDoe Lentefestival!

Het creatiefste festival voor jong en oud!

Laat je inspireren op het KreaDoe Lentefestival, van 19 t/m 21 april 2024 in Jaarbeurs Utrecht. Ga aan de slag tijdens een van de vele workshops met onder andere handlettering, upcycling, groendeco, koekje versieren, tuften, kaarsen dippen en ontdek creatieve ideeën voor wonen, interieur, beauty en sieraden.

Wat kun je onder andere verwachten?

 • Leer meer over duurzame hobby’s, hergebruiken en upcyclen
 • Doe mee aan één van de honderden workshops, bijvoorbeeld handlettering
 • Ontmoet je favoriete influencers
 • Kom naar de KreaDoe Huiskamer voor leuke interviews, winacties en optredens
 • Doe mee met de loterij voor het goede doel van Het Prinses Maxima Centrum

Nieuw: dit jaar vind je ook alles voor creatieve (aanstaande) moeders op het KreaDoe Babyplein. Op het Babyplein vind je een divers aanbod aan babygerelateerde items, van sensorisch speelgoed tot herinneringsartikelen, decoratieve items, gepersonaliseerde spullen en nog veel meer!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij KreaDoe voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
 • Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar is er bij KreaDoe zelf een ticket aan te schaffen van € 1,-. Dit kan je doen tijdens het plaatsen van je reservering.
 • Na reservering ontvang je je ticket(s) van KreaDoe. Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. Je ANWB Ticket hoef je niet mee te nemen.
 • KreaDoe is toegankelijk voor mindervaliden. Bekijk de website van KreaDoe voor meer informatie over de toegankelijkheid. Begeleiders van mindervaliden hebben gratis toegang. Begeleiders dienen een ticket aan te vragen via info@jaarbeurs.nl.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden.
 • De Jaarbeurs Utrecht beschikt over genoeg parkeerplaatsen. Hier kan je betaald parkeren voor € 4,60 per uur of koop een dagkaart (€ 25,50 vooraf online of € 29,50 op locatie). We raden aan om eerst de informatie op de website van KreaDoe te lezen.
 • De Jaarbeurs is ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er wandelend binnen enkele minuten. Ook stoppen er doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. 
 • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.