Naar artikel

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

€ 3,50 korting

Het grootste kampeerevenement van Nederland, van 4 t/m 8 oktober 2023 in Utrecht.

Kampeertrends en aankooptips

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. Lekker oldskool met een tentje onder de bomen of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan. Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 4 t/m 8 oktober 2023 ontdek je de nieuwste kampeertrends en outdoor activiteiten en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Doe mee aan interactieve workshops

Dit jaar gaat het verder dan het ontdekken van de nieuwste kampeermiddelen. Naast caravans, camper(van)s, vouwwagens, (voor- en dak)tenten en accessoires, word je compleet ondergedompeld in alles wat komt kijken bij jouw ideale kampeervakantie, compleet met food en live muziek. Krijg waardevolle tips & tricks van kampeerprofessionals én doe mee aan interactieve workshops. Maak kennis met outdoor activiteiten, stap op een (e-)bike óf ontdek de meest verrassende bestemmingen en campings voor jouw volgende kampeeravontuur. Ook voor kinderen is er genoeg te doen.

Kijk voor meer informatie op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl of volg het event op social media voor nóg meer kampeer voorpret.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketvoorwaarden

 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te kopen of te reserveren.
 • Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een ticket (€ 1,-) te krijgen bij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zelf. Deze kan je aanschaffen tijdens het plaatsen van de reservering.
 • Voor tieners van 13 t/m 17 jaar zijn er tickets via de ANWB aan te schaffen.
 • Begeleiders van mindervaliden hebben gratis toegang, er kan een ticket worden aangevraagd via info@jaarbeurs.nl.
 • Je kunt op de dag van je bezoek de toegangstickets van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
 • Tijdens het bestellen van de ANWB tickets kan je ook een voucher voor een warme drank (koffie/thee/cappuccino) met appeltaart aanschaffen. Belangrijke informatie over de voucher voor warme drank en appeltaart:
  • Bestel de voucher voor warme drank en appeltaart tegelijkertijd met de ANWB Tickets.
  • Je koopt een voucher per persoon.
  • Je kunt de voucher alleen inwisselen op het ANWB Terras in Hal 7.
  • Je kunt op de dag van je bezoek de voucher laten scannen via je telefoon/tablet of neem de vouchers geprint mee. 
  • Het gebak kan aangepast worden indien het appelgebak niet meer voorradig is.
  • Het is niet nodig om de voucher voor de warme drank met appeltaart te verzilveren op de website van Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Dit is alleen nodig voor toegangstickets.
 • Kijk voor meer informatie op de website van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs of volg het event op social media voor nog meer kampeer voorpret.
 • De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is toegankelijk voor mindervaliden. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan bij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, met uitzondering van hulphonden.
 • Het is aan te raden om met het OV naar de Jaarbeurs te reizen. Raadpleeg voor de bereikbaarheid van Jaarbeurs Utrecht de website van Jaarbeurs Utrecht.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

ANWB Kampeerkaart CKE

Met de ANWB Kampeerkaart CKE heb je het hele jaar door kampeervoordeel. Zo krijg je korting op staanplaatsen, huuraccommodaties en kampeerartikelen. Bovendien is de kaart een vervangend legitimatiebewijs op de camping en ben je tijdens je verblijf WA-verzekerd. Het hele jaar door kampeervoordeel voor slechts € 12,95, aan te vragen bij de ANWB-stand tijdens de KCJ of via onze website!