Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Het grootste kampeerevenement van Nederland.

Kampeertrends en aankooptips

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. Lekker oldskool met een tentje onder de bomen of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan. Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en outdoor activiteiten en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Doe mee aan interactieve workshops

Dit jaar gaat het verder dan het ontdekken van de nieuwste kampeermiddelen. Naast caravans, camper(van)s, vouwwagens, (voor- en dak)tenten en accessoires, word je compleet ondergedompeld in alles wat komt kijken bij jouw ideale kampeervakantie, compleet met food en live muziek. Krijg waardevolle tips & tricks van kampeerprofessionals én doe mee aan interactieve workshops. Maak kennis met outdoor activiteiten, stap op een (e-)bike óf ontdek de meest verrassende bestemmingen en campings voor jouw volgende kampeeravontuur. Ook voor kinderen is er genoeg te doen.

Kijk voor meer informatie op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl of volg het event op social media voor nóg meer kampeer voorpret.

ANWB Kampeerkaart CKE

Met de ANWB Kampeerkaart CKE heb je het hele jaar door kampeervoordeel. Zo krijg je korting op staanplaatsen, huuraccommodaties en kampeerartikelen. Bovendien is de kaart een vervangend legitimatiebewijs op de camping en ben je tijdens je verblijf WA-verzekerd. Het hele jaar door kampeervoordeel voor slechts € 12,95, aan te vragen via onze website!