Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De Huishoudbeurs

Geniet van alles waar je van houdt onder één dak op Huishoudbeurs.

Meet & Greet met Fred van Leer

Op zondag 18 februari tussen 13:30 - 14:30 is er op de ANWB stand een meet & greet met Fred van Leer. Je kan tijdens dit moment met Fred op de foto en is er de mogelijkheid om tickets te kopen voor Fred & Friends op 11 & 12 oktober met 10% korting! 

Huishoudbeurs 2024 

De huishoudbeurs, waar alles wat met het leven te maken heeft wordt gevierd. 

Met ruim 300 merken die hun producten presenteren, vind je altijd iets dat bij je past. Ben je er klaar voor nieuwe producten te ontdekken? Gun jezelf je volgende must-have item en ga los in de vele shops. Laat je verrassen door de talks in het theater, volg een creatieve workshop, word geïnspireerd door demonstraties & geniet van een lekker drankje in Cheers. Topartiesten zingen elke dag de sterren van de hemel op het hoofdpodium.

Verzamel je familie, vrienden & buren en maak er een gezellige date van. Geniet van alles waar je van houdt onder één dak op Huishoudbeurs 2024.

ANWB-stand op Huishoudbeurs

Ook de ANWB is aanwezig met een stand op de huishoudbeurs. Shop de fijnste reis- en outdoorartikelen voor jouw buitenavonturen bij de ANWB winkel en laat je inspireren door mooie vakantiebestemmingen. 

Kijk voor meer informatie op onze pagina.