Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Testen vrijetijdsartikelen

De ANWB test allerlei artikelen die je kunt gebruiken in je vrije tijd. Van activity trackers tot regenpakken. Hieronder vind je een overzicht van al onze testen met de resultaten.

Collection Content

Test fietssnelwegen 2019 

Fietssnelwegen zijn brede fietspaden waarop je lekker kunt doorfietsen. We testten 9 snelfietsroutes in Nederland; van Leiden tot Den Bosch.

Test regenpakken 2018 

Ook iets te vaak nat geregend? Wij wel. De Kampioen ging op zoek naar het perfecte regenpak.

Fietstesten 

Wij testen regelmatig (elektrische) fietsen, fietsaccessoires en fietsuitrusting. Met welke test voorkom jij straks een miskoop?

Praktijktest lage wandelschoenen 2018 

We zetten zeer uiteenlopende modellen op een rij: van wandelschoenen die voor lange, vlakke wandeltochten met relatief veel asfalt tot een paar alleskunners.

Test outdoor winterjassen 2018 

Puffs, (dunne) isolatiejacks, zijn populair. En terecht, ze zijn warm, winddicht, licht en héél klein in te pakken. Bovendien bieden ze volop bewegingsvrijheid. Welk isolatiejack komt als beste uit de test?

Test wandelbroeken 2016 

Kun je een goede wandelbroek aanschaffen voor minder dan € 100,-? De Kampioen testte er negen.

Test zwemparadijzen 

Stomend hete bubbelbaden, tropische planten en spectaculaire glijbanen. In welk subtropisch zwembad heb je het meeste plezier?

Test activity trackers 2017 

Een apparaatje om je pols dat zegt dat je meer moet bewegen. Een bemoeial of een motivatie om uit je stoel te komen? Wij testen er acht.

Bolderkarren test 2015 

Het is een oer-Hollands fenomeen: een bolderkar voor camping, bos, pretpark of strand. We testen er zes: zowel opvouwbaar als 'gewoon'.

Test powerbanks 2017 

Hoe onhandig is het als je onderweg ineens met een lege batterij zit. Powerbanks kunnen dit probleem voorkomen. Maar welke is de beste?

Test stormparaplu's 2015 

Als het goed is sneuvelen ze niet in de wind en houden ze je droog in de regen. Klopt dat ook in de praktijk?

Speciaal voor jou geselecteerd

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Leden5%korting
Fietsverzekering 

Ga goed verzekerd en zorgeloos met je fiets op weg. Sluit nu de vernieuwde fietsverzekering van de ANWB af en profiteer van de verschillende dekkingen.

Shop nu
Bekijk alle fietsen-dragers 

Ontdek het assortiment fietsendragers bij de ANWB, ook voor e-bikes!

ANWB Eropuit app 

Met deze gratis app heb je al onze fiets- en wandelroutes, de fietsknooppuntenplanner en tips bij de hand voor als je eropuit wilt in Nederland.