Romantisch dagje uit

Ga er lekker een dagje met je geliefde tussenuit. Hier vind je de leukste romantische en gezellige uitjes, vaak ook nog met voordeel. Heerlijk naar de wellness, een mooie voorstelling of samen struinen door een museum. Verras je geliefde met een gezellig dagje uit in Nederland!

Samen naar de sauna

Heerlijk er met z'n tweeën een dagje helemaal tussenuit in de sauna. Je gedachten verzetten en niets te hoeven doen, behalve die ingeplande massage. Is dat niet heerlijk?
Bekijk de wellness uitjes

Rondvaarten

Bekijk een stad eens vanaf het water! Een rondvaart geeft jou de mogelijkheid om zonder enige moeite te genieten van een prachtige omgeving. Bij Land van ANWB vind je 29 rondvaarten door heel Nederland. Kruip lekker tegen elkaar aan en geniet van het uitzicht en de verschillende gezichten die de steden van dit prachtige land te bieden heeft. In welke stad gaan jullie een rondvaart maken?

Theater met korting

Geniet van prachtige balletvoorstellingen, swingende musicals of een leuke circusact. Als ANWB-lid krijg je korting op vele theatervoorstellingen. Het nieuwste van het nieuwste en het allerleukste is te vinden en online te bestellen. Gezellig een avondje samen genieten van een mooie voorstelling.

Speciaal voor jou geselecteerd