Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Samen een romantisch dagje uit?

Dit zijn de vier romantische uitjes

Lekker een dagje met je geliefde tussenuit? Hier vind je de leukste en romantische uitjes, vaak ook nog met voordeel. Heerlijk samen naar de wellness of naar een mooie voorstelling. Samen struinen door een stad of ergens langs de zee. Verras je lief met een romantisch dagje uit in Nederland.

1. Wellness voor twee

Er met z’n tweetjes een dagje helemaal tussenuit: in de sauna, het zoutwaterbad, de whirlpool, het thermaalbad, de stoomkamer enzovoort. Waar je helemaal niets hoeft te doen behalve samen genieten. Plons, float, bubbel, zweet, ontspan en geniet. Is dat niet heerlijk? Bekijk de wellness uitjes.

 

2. Lach, zing of huiver in het theater

Geniet samen van een magnifieke musical, een buitengewone balletvoorstelling, een sensationele circusact of een nagelbijtend spannend toneelstuk. Als ANWB-lid krijg je korting op vele theatervoorstellingen. Zowel de allernieuwsten als de allerleuksten zijn hier te vinden, en je kunt meteen twee kaartjes bestellen. Voor een onvergetelijke avond!

3. Kastelen gaan nooit vervelen

Een romantische wandeling maken, is altijd een goed idee. Hier vind je meer dan 200 ANWB-wandelingen, verspreid over Nederland. Door het bos en over heide, langs de zee of juist in een levendige stad. En wat ook kan: samen slenteren door een stokoud vestingstadje of hand in hand kuieren naar een sprookjesachtig kasteel, met slotgracht en ophaalbrug. Hier vind je acht wandeltips voor een kastelenroute en tien wandelingen bij de mooiste vestingsteden van Nederland. 

4. Met je lief naar een Waddeneiland

Voor een romantische dag is dit zowel goede als de allerbeste tip. Waarom goed? Wat is er nu romantischer dat je lief meenemen naar een eiland. Welgelegen tussen de Noordzee en de prachtige Waddenzee, die werelderfgoed is. Hier vind je buiten vakantietijd rust en ruimte. Struin samen door de historische dorpjes en de duinen en langs de vuurtorens en de zee. Waarom allerbeste? Voor het ware eilandgevoel raden we je aan om minimaal een nacht te blijven, samen overnachten op een eiland; romantischer wordt het niet. Kijk hier voor meer info over de Wadden.

Speciaal voor jou geselecteerd

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Fietsverzekering 

Ga goed verzekerd en zorgeloos met je fiets op weg. Sluit nu de vernieuwde fietsverzekering van de ANWB af en profiteer van de verschillende dekkingen.

Shop nu
Bekijk alle fietsendragers 

Ontdek het assortiment fietsendragers bij de ANWB, ook voor e-bikes!

ANWB Eropuit app 

Met deze gratis app heb je al onze fiets- en wandelroutes, de fietsknooppuntenplanner en tips bij de hand voor als je eropuit wilt in Nederland.