Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een dagje weg in Flevoland

Flevoland is de nieuwste aanwinst van ons land. Maar leeg is de nieuwe provincie allang niet meer. Trekpleisters zijn Walibi World, Aviodrome, Bataviawerf en het Nieuw Land Erfgoedcentrum. Koopjesjagers slaan hun slag in het outletcentrum Bataviastad. De Randmeren met de vele stranden, het ondiepe water en grote bossen in de directe omgeving trekken vooral veel gezinnen.

Wandel- en fietskaarten voor Flevoland 

Bekijk in onze webwinkel alle kaarten & atlassen voor Flevoland.

Fietsen in Flevoland 

Ontdek de jongste provincie van Nederland met deze mooie fietsroutes!

Wandelen in Flevoland 

Als wandelaar vind je in de jongste provincie van Nederland leegte en rust, maar ook prachtige natuurgebieden als de Oostvaardersplassen en het Hosterwold.

Wat te doen in de Oostvaardersplassen 

Het natuurgebied is een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers, maar ook met kinderen en voor natuurliefhebbers is er genoeg te beleven.

Speciaal voor jou geselecteerd

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Leden5%korting
Fietsverzekering 

Ga goed verzekerd en zorgeloos met je fiets op weg. Sluit nu de vernieuwde fietsverzekering van de ANWB af en profiteer van de verschillende dekkingen.

Shop nu
Bekijk alle fietsendragers 

Ontdek het assortiment fietsendragers bij de ANWB, ook voor e-bikes!

ANWB Eropuit app 

Met deze gratis app heb je al onze fiets- en wandelroutes, de fietsknooppuntenplanner en tips bij de hand voor als je eropuit wilt in Nederland.