ANWB winkel Alkmaar

Bezoek The Travel Club voor een reisadvies op maat

Contactinformatie

Telefoon 088 - 269 30 00
Noorderkade 119
1823 CJ Alkmaar

Openingstijden

Ma 12:00 - 18:00
Di, wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo 12:00 - 17:00

 

Reisadvies op maat

Heb jij al vakantieplannen voor 2018 gemaakt? Waar je ook naar toe wilt, de keuze is enorm! Uren op het internet struinen levert vaak heel veel informatie op, maar hoe weet je nu zeker dat je de juiste keuze maakt?

Laat de reisspecialisten van The Travel Club in onze winkel het uitzoekwerk doen. Zij hebben samen tientallen bestemmingen bezocht zowel binnen als buiten Europa en kunnen je daardoor uit eigen ervaring informeren. Ben je lid van de ANWB dan profiteer je bovendien van veel voordelen op het ANWB Ledenreizen aanbod!

Van een weekend weg tot een verre rondreis

Het rijke aanbod aan reizen van de ANWB-reisorganisaties biedt voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor een volledig georganiseerde reis van FOX verre reizen, een unieke autovakantie of weekendje weg van Pharos, alles is tot in de puntjes verzorgd. Liever actief de natuur in? Dan zijn de reizen van SNP perfect voor jou.
En dat de ANWB volledige georganiseerde kampeer- en camperreizen aanbiedt is bijna evident. Alle reizen van de reisorganisaties van de ANWB voldoen natuurlijk aan de hoge kwaliteit standaard van de ANWB. Heb je liever een reis van een andere organisatie? Geen probleem ook dan helpen wij je graag!

Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar

Bezoek onze geheel vernieuwde ANWB-winkel. Het nieuwste ANWB-winkelconcept heeft alles in huis om goed voorbereid, zonder zorgen én met plezier op pad te gaan! Onze reisspecialisten nemen graag de tijd om je te informeren en komen desgewenst bij je thuis om je te helpen aan een geslaagde vakantie.

Telefoon reisbalie ANWB Alkmaar: 088 - 269 30 01
E-mail reisbalie ANWB Alkmaaranwbreisbalie.alkmaar@thetravelclub.nl

Je vindt ons hier

Geef je mening over de ANWB winkel Alkmaar