Activiteiten ANWB Café

Activiteiten ANWB Café

Voor december is nog één activiteit gepland in het ANWB Café. Je bent natuurlijk ook gewoon van harte welkom om een kopje koffie/thee te komen drinken of een broodje te eten.


Sint in het ANWB Café

Sinterklaas brengt 4 december vanaf 13.00 uur een bezoek aan het ANWB Cafe in Utrecht. 

Sinterklaas is weer in het land en het is ons gelukt een afspraak met hem te maken. Speciaal voor alle kinderen uit de omgeving Utrecht komt de Sint op woensdag 4 december een bezoek brengen aan ons ANWB Café op de Neude in Utrecht.

Kleurwedstrijd

Als je nu een kleurplaat komt ophalen en deze weer voor 4 december ophangt in het ANWB Café, maak je kans op een mooie prijs. De prijsuitreiking is op woensdag 4 december in het ANWB Café. Rond 14.30 uur trekt Sint willekeurig de mooiste kleurplaat. Zorg dat je aanwezig bent anders wordt er een andere kleurplaat getrokken.

De winnaar krijgt maar liefst 4 kaarten voor de Winter Efteling!

Voor ieder wat lekkers

Voor alle harde werkers en creatieve kinderen is er wat lekkers. Ook kun je pepernoten bakken en koekhappen met Piet, spijkerpoepen met vriendjes of vriendinnetjes of je gaat lekker aan een tafeltje zitten en ganzenborden of kwartetten. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom. 

Deelname

Deelname is gratis. Graag wel even aanmelden.

Inschrijven